24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5179
EURO34.8317
ALTIN2426.9

Tor’dan “demokrasi direnişçileri”ne teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tor’dan “demokrasi direnişçileri”ne teşekkür
Abone ol
Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, 15 Temmuz darbe kalkışması sırasında fetö örgütü mensubu hainlere karşı Demokrasi’den ödün vermeden direnenlere teşekkür etti.
Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, 15 Temmuz darbe kalkışmasıı sırasında fetö örgütü mensubu hainlere karşı Demokrasi’den ödün vermeden direnenlere teşekkür etti.

Ak Parti Osmaniye İl binasında, İl başkan yardımcıları, ve Kadın kolları Başkanınında katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, 15 Temmuz günü akşamı fetöcü örgütünün başlattığı darbe kalkışması sırasında Parti binasına geldiğini, parti yönetimi ve üyeleri ile birlikte Demokrasi için başlatılan direnişe katılan Osmaniyelilere sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.



Tor; “Darbe kalkışmasının duyulması ile birlikte parti binamızın önünde toplanmaya başlayan her siyasi görüşteki insanları gördüğümüzde yüreğimiz kabardı. Osmaniye’deki MHP, CHP, Saadet partisi, BBP İl Başkanlarına, siyasi parti ayrımı yapmadan o gece sabaha kadar bizimle birlikte Demokrasiye sahip çıkan hemşehrilerimize buradan teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara çıkarak demokrasi mücadelesi veren ve hainlerin kullandığı tanklara siber olan ülkemizin dört bir yanındaki insanlara teşekkür ediyoruz. Bu kalkışma sırasında canlarını verip demokrasi şehidi olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz.

Türkiye’de bu güne kadar gerçeklen darbe girişimlerinin en çirkini, hainliği 15 Temmuz gecesi yaşanmıştır. Devletimizin içine haince giren vatan ve demokrasi hainlerini emellerine ulaşamadılar.

Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve Meclis Başkanımızın, Parlementomuzun dik duruşu, siyasi partilerimizin liderlerinin, halkımızın ve basınımızın duyarlı davranışları sayesinde topyekün olarak Demokrasi’mize sahip çıktık.



İl günün ardından 27 gün Cumhuriyet Meydanı’nda “Demokrasi Nöbeti” tutan, bu programlarda görüşlerini belirten siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarımıza, Gazeteciler cemiyetlerimizin Başkanlarına ve sabahlara kadar nöbet tutan Osmaniyelilere teşekkür ediyoruz.

Darbe kalkışması sırasında ve sonrasında deneyimini bir kez daha ortaya koyan Valimiz Kerem Al’ın sayesinde ilimizde olumsuz bir olay yaşanmamıştır. Aynı şekilde Garnizon komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız ve Kamu Kurumlarımızın Müdürleri, Belediye Başkanımız ve ilçelerimizin Belediye Başkanları, Osmaniye Milletvekillerimizin tavırları ve demokrasiden yana dik duruşları da ülkemiz ve halkımız adına sevindirici olmuştur.

Yapılmak istenilen darbe kalkışması sadece Ak Parti iktidarına karşı olmayıp, demokrasimize ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik olduğunu anlayan halkımız ve siyasilerimiz tek yürek olmuşlardır. Önümüzdeki günlerde siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştireceğiz.

Ayrıca, 14 Ağustos partimizin kuruluşunun 15. yıldönümü olmasını da buradan hatırlatmak istiyorum. Bu yılki kuruluş yıldönümümüzü sade olarak kutladık. Ülkemizin zor günler yaşadığı şu günlerde halkımızın demokrasi’den ödün vermediğini de gördük.

Özellikle gençliğimizin yetişme tarzı konusuna gelirsek, okumayan bir gençlik yetiştiğini, ülkemizin geleceği ve demokrasi açısından kaygılar duyduğumuz bir düşüncede iken, 15 temmuz gecesi ve sonrasında gençlerimiz hakkında düşündüklerimizde yanıldığımı da belirtmek istedim. Gençlerimiz de gerektiği şekilde demokrasi’ye sahip çıkarak dik duruşlarını göstermişlerdir.”dedi.

Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor, basın toplantısına katılan medya mensuplarına teşekkür ederek, darbe girişi sırasındaki çalışmalarından ve demokrasi için verdikleri uğraşıdan dolayı da ayrıca teşekkür ettiğini söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar