18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.513
EURO34.8582
ALTIN2480.7

Toplantı ve Gösteri Alanları Belirlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toplantı ve Gösteri Alanları Belirlendi
Abone ol
güzergâhlar, yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma yerleri afiş ve pankart asılacak yerler yeniden düzenlendi.
Osmaniye’de toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılacağı alanlar belirlendi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; 2911 sayılı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununun değişen 6. Maddesi ve aynı kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. Maddesi gereğince, Osmaniye il merkezi polis sorumluluk bölgesinde gerçek kişi ve sivil toplum kuruluşlarınca yapılacak olan açık yer toplantıları, gösteri yürüyüşü yapılacak güzergâhlar, yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma yerleri afiş ve pankart asılacak yerler yeniden düzenlendi.

Yapılan açıklamada; Dr. Devlet Bahçeli Meydanı, toplanma alanı; Alparslan Türkeş Caddesi ile Musa Şahin Bulvarının kesiştiği yer.

Yürüyüş güzergahı; Toplanma alanından itibaren Musa Şahin Bulvarını takiben Dr. Devlet Bahçeli Meydanına intikal.

Toplanma  ve yürüyüş güzergahı (Alternatif); İskender Türkmen Caddesi ile Musa Şahin Bulvarının kesiştiği yerde toplanılarak, Musa Şahin Bulvarını takiben Dr. Devlet Bahçeli Meydanına intikal.

Toplantı (miting) alanı; Dr. Devlet Bahçeli Meydanı.
Dağılma ve yön yerleri; Musa Şahin Bulvarının Doğu ve Batı yönleri ile Dr. Ahmet Alkan Caddesi ve Hasan Çenet Caddesi (İstasyon Caddesi) istikametleri.
Esenevler mahallesi Ray sokak üzeri, Osmaniye Zabıta Müdürlüğü ile tren garı arası. Toplanma alanı; Yıldırım Beyazıt Mahallesi Remzi Özer İlkokulu yanı Ray Sokak girişi.
Yürüyüş güzergahı; Toplanma alanından itibaren Ray Sokağı takiben Osmaniye Zabıta Müdürlüğü ile tren garı arasındaki miting alanına intikal.
Toplanma ve yürüyüş güzergahı (Alternatif); Kemal Satır Caddesi ile 15544 sokağın Kesiştiği Alibeyli Parkı önünde toplanılarak, 15544 sokak ve Ray Sokağı takiben Osmaniye Zabıta Müdürlüğü ile tren garı arasındaki miting alanına intikal.

Toplantı (miting) alanı; Esenevler Mahallesi Ray Sokak üzeri (Zabıta Müdürlüğü ile tren garı arası)
Dağılma yön ve yerleri; Esenevler Mahallesi Ray Sokak, 15544 Sokak ile Hasan Çenet Caddesi (İstasyon Caddesi) ve Kapalı Spor Solonu önündeki Yıldırım Beyazıt Mahallesi 14050 sokak istikametleri.

Kemal Satır caddesi, Salı pazarı kompleksi (Semt Pazarının Kurulmadığı Günlerde)
Toplanma alanı; Musa Şahin Bulvarı ile Kemal Satır Caddesinin birleştiği yer.(Yeni Belediye hizmet binası yanı)
Yürüyüş güzergahı; Toplanma alanından itibaren Kemal Satır Caddesine takiben Salı Pazarı Kompleksine intikal.
Toplanma ve yürüyüş güzergahı (Alternatif); Hasan Çenet Caddesi ile 15544 sokağı kesiştiği Tren garı önünde toplanılarak, 15544 sokak ve Kemal Satır Caddesini takiben Salı Pazarı Kompleksine intikal.

Toplantı (mitin) alanı; Kemal Satır Caddesi Salı Pazarı Kompleksi.
Dağılma yön ve yerleri;  Kemal Satır Caddesinin her iki tarafı, ve Rahime Hatun Mahallesi 9089-9044-9046 ve 9048 nolu sokakları.
Rızaiye mahallesi, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası bitişiği. Toplanma alanı; Rızaiye Mahallesi İskender Türkmen Caddesi İmamı Azam Camii önü.
Yürüyüş güzergahı; Toplanma alanından itibaren İskender Türkmen Caddesini takiben Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Bitişiğindeki alana intikal.
Toplanma ve yürüyüş güzergahı (Alternatif); Dumlupınar Mahallesi İskender Türkmen Caddesi Opet Petrol önünde toplanılarak, İskender Türkmen Caddesini takiben Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Bitişiğindeki alana intikal.

Toplantı (miting) alanı; Rızaiye Mahallesi Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Bitişiğindeki alan.
Dağılma yön ve yerleri; İskender Türkmen Caddesinin her iki tarafı ve Rızaiye Mahallesi 1063 Sokak istikameti.
Fakıuşağı mahallesi, Prof Dr. Alper Akınoğlu caddesi ile 45023 sokağın kesiştiği alan (Yurt-Kur yanı)
Toplanma alanı; Fakıuşağı Mahallesi Kazım Tülüce Bulvarı Korkut Ata Heykelinin bulunduğu ışıklı kavşak (Çenetler Tesisleri önü)
Yürüyüş güzergahı; Toplanma alanından itibaren Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesini takiben Fakıuşağı Mahallesi 45023 Sokak kesişimi miting alanına intikal.
Toplanma ve yürüyüş güzergahı (Alternatif); Kazım Tülüce Bulvarı ile 45001 Sokak girişinde toplanılarak, 45001 Sokağı takiben Yurt-Kur önünden Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi ile 45023 Sokak kesişimindeki miting alanına intikal.

Toplantı (miting) alanı; Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi ile Fakıuşağı Mahallesi 45023 Sokak kavşağı.
Dağılma yön ve yerleri;  Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesinin her iki tarafı ve 45023 ve 45001 Sokak istikametleri,
İl merkezi polis sorumluluk bölgesinde gerçek kişi ve sivil toplum kuruluşlarınca yapılacak olan açık yer toplantıları, gösteri yürüyüşü yapılacak güzergâhlar, yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma yerleri olarak belirlenmiştir.

AFİŞ VE PANKAR ASILACAK YERLER
2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa dayanılarak çıkartılan Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesi gereğince, 2911 sayılı kanuna göre ilimizde düzenlenecek olan miting ve gösteri yürüyüşleri öncesi/sırasında afiş ve pankart asılacak yerler olarak, mülkiyeti Osmaniye Belediye Başkanlığına ait olan ve işletilmesi için özel şirketlere ihale edilen, il merkezinde bulunan ilan ve reklam panoları, billboardlar, dijital reklam panoları, ışıklı reklam panoları ve yapılacak yürüyüş ile açık hava toplantıları için belirlenen toplanma alanları, yürüyüş güzergahları ve miting yapılacak alanların afiş ve pankart asılacak yerler olarak kullanılması belirlendiği kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar