20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Tiyatro yarışmasında ödüller dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tiyatro yarışmasında ödüller dağıtıldı
Abone ol
Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen liseler arası tiyatro yarışmasının ödül töreni ve galası Cebeli Bereket Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen liseler arası tiyatro yarışmasının ödül töreni ve galası Cebeli Bereket Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Milli Mücadele ve Kahramanlık konulu tiyatro yarışmasına il genelinden toplam 10 okul katıldı. Birbirinden güzel oyunların sergilendiği yarışmada en yüksek puanı alan Rahime Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birincilik ödülüne layık görüldü. Yarışmada Adnan

Oğuz Anadolu Lisesi ikinci, Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi üçüncü oldu. 



Programda,  Rahime Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan tiyatro ekibi yarışmada birincilik kazanan oyununu sergiledi. Kahramanlık ruhu yüklü tiyatro oyununda izleyenler duygulu ve gururlu anlar yaşadı.

Tiyatro ekibi, özverili ve üstün gayretleri ile sergiledikleri oyuna büyük alkış topladı. Yarışmada birincilik ödülünü almaya hak kazanan tiyatro ekibine ödülünü Belediye Başkanı Kadir Kara verdi. 

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara programda yaptığı konuşmada; “Milli Mücadele ve Kahramanlık konulu bu tiyatro eserinde emeği geçen herkese Osmaniyem ve Osmaniyeli hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yarışmada ikinci ve üçüncü olan okulları da sahneye davet ediyorum. Çünkü atalarımız bu vatanı hep birlikte omuz omuza vererek kurtardılar. Bizde bu birliği daima koruyacağız. Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro yarışmasına katılan herkesi canı gönülden tebrik ediyor 7 Ocak günü kutlama programlarına tüm Osmaniye’yi bekliyor herkese saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.  

BAŞKAN KADİR KARA, ‘YARIŞMADA DERECEYE GİREN TÜM OKULLARIMIZA ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLEYECEĞİZ” 

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen liseler arası tiyatro yarışmasının ödül gecesine Başkan Kadir Kara’nın öğrencilere yaptığı büyük jest damgasını vurdu. Sahnede tüm okulların büyük emek ve gayretlerine hep birlikte şahit olduklarını ifade eden Başkan Kara, yarışmada dereceye giren üç okulun da  Çanakkale gezisine gönderileceği müjdesini verdi.  



Dereceye giren okullara ödülleri Belediye Başkanı Kadir Kara , Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Mustafa Aslan, Osmaniye İl Jandarma Alay Komutanı,  Jandarma Albay Tamer Bilacan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik tarafından verildi .

Programa , kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, MHP ve Ak Parti belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar