19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

Terör hiç kimseye kan ve gözyaşından başka bir şey kazandırmaz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terör hiç kimseye kan ve gözyaşından başka bir şey kazandırmaz”
Abone ol
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Başkanı Ali Saçıkara, son günlerde artan terör olayları ile gündemi değerlendiren bir toplantı düzenledi.
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Başkanı Ali Saçıkara, son günlerde artan terör olayları ile gündemi değerlendiren bir toplantı düzenledi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda gündemle ilgili konuşma yapan Ali Saçıkara, “Terörden kimseye fayda gelmez”dedi.

Şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Saçıkara; “ Son günlerde gelen şehit haberleri ile millet olarak yüreğimiz yanıyor.Allan rızasını kazanmak için vatan, bayrak ve din uğruna toprağa düşen can veren tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.

Son zamanlarda en çok şehit Osmaniye’mizden olmuştur. İç ve dış mihraklar istediklerini elde edemeyince, şimdi terör kartını oynuyorlar. Sağ, sol, alevi, Sünni kartından sonra özellikle yurdumuzun doğusunda yapılan hizmet ve çalışmaları engellemek suretiyle doğudan başlayarak ülkemizin ekonomik dengesini bozarak terörü güçlendirme çabası içine girmişlerdir.

Terör hiç kimseye kan ve gözyaşından başka bir şey kazandırmaz”dedi.

Huzurun bozulması ile ekonomin de bozulacağını belirten Saçıkara, “Son zamanlarda ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’mizde de ticari alanda sıkıntılar baş göstermeye başlamıştır.

Ekonomisi bozulan bir ülkede refahtan, gelişmeden ve huzurdan sözedilemez. Kısır siyasi çekişmeleri, ön yargıları, tümden reddeden anlayışla bir tarafa bıkmamız gerekiyor. Bu vatan bizim ve bizler bu vatanın evlatlarıyız.

Milletimizi ve ülkemizi ileriye taşımak için fikirlerimiz farklı da olsa bir araya gelmeyi başarmalıyız. Unutmayalım ki bu ülke ve bu millet kazanırsa hepimiz kazanırız. Bizim başka bir vatanımız, bir başka bayrağımız yok. Hepimiz sorumluluklarımızı yeniden gözden geçirmek ve gereğini yapmak zorundayız.

İlimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ve aile büyüklerimizin bu hassas dönemde daha duyarlı, daha sakin ve sağduyulu olmalarını ve gençlerimize geçmişte üzerimizde oynanan oyunları anlatarak gençlerimizi bilinçlendirerek provakasyonlara fırsat vermemeleri konusunda çağrıda bulunuyorum”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar