28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

TBB'den Osmaniye Belediyesine 2 Hibe Araç

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBB'den Osmaniye Belediyesine 2 Hibe Araç
Abone ol
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB tarafından Osmaniye Belediyesi’ne 1 kazı yükleyici kepçe ile 1 adet çöp kamyonu hibe edildi.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB tarafından Osmaniye Belediyesi’ne 1 kazı yükleyici kepçe ile 1 adet çöp kamyonu hibe edildi.

Belediye Başkanı Kadir Kara, başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yaptığı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) encümen toplantısına katıldı.

Ankara’da yapılan encümen toplantısında birlik ile ilgili çeşitli konular görüşüldü ve karara bağlandı.

Encümen toplantısından önce ise Başkan Kara, TBB tarafından Ankara’da yaptırılan Belediye Başkanları Konukevinin açılışına katıldı.

TBB tarafından Osmaniye Belediyesi’ne 1 kazı yükleyici kepçe ile 1 adet çöp kamyonu hibe edildi. Araçların anahtarlarını TBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından Başkan Kadir Kara’ya düzenlenen törende teslim edildi.

TBB tarafından, sınırlarında mülteci bulunması sebebiyle mali yükü artan belediyelere destek olmak amacıyla Diyarbakır, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Elazığ, Osmaniye illerinden 22 farklı belediyeye iş makinası ve hizmet ekipmanlarından oluşan toplam 33 araç hibe edildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı Kadir Topbaş, "Çok önemli ve anlam taşıyan, dayanışmanın sembolü olarak ortaya çıkan çalışmanın sonuçlarını yansıtmak üzere bir aradayız. Günümüz dünyasında yaşayan tüm insanların kaderleri birbirine bağlı. Dünya da huzuru, barışı istiyorsak geleceğin mutlu olmasını istiyorsak hangi coğrafyada olursa olsun o bölgenin insanının mutluluğunu sağlamak bizim görevimiz" dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Şimdiye kadar Osmaniye’de mülteci kardeşlerimize hizmet verdik. Bundan sonra da onlara en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Bu destek biz belediyeler için çok önemli. Ayrıca TBB olarak çok önemli işler yaptığımıza inanıyorum. Sayın Kadir Topbaş Başkanlığında encümen üyesi olduğum TBB her zaman belediyelerin ve belediye başkanlarının yanında olmaya devam edecek.” şeklinde açıklama yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar