19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

Taşlıçay’dan Başkan Kara’ya Ziyaret!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taşlıçay’dan Başkan Kara’ya Ziyaret!
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket PartisiGenel BaşkanBaşdanışmanı ve MHP Kadın Kolları Genel KoordinatörüNevin Taşlıçay, OsmaniyeBelediye BaşkanıKadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretler ve açılış programı için Osmaniye'ye geldiğini belirten Taşlıçay, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'ye gelmekten ve Başkan Kadir Kara’yı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay’ı misafir etmekten şeref duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniyeli kadınlara yönelik Belediye tarafından yapılan çalışmalardan bahsetti. Belediye bünyesinde kurulan OBEM kurslarından bahseden Kara, bu kursların yaklaşık yüzde 90’nını bayanların oluşturduğu ve her yıl onlarca ev hanımı meslek edindiklerini ifade etti. 



Ayrıca Başkan Kara, “Osmaniye Belediyesi hakkında bilgiler verirken şuanda altı başkan yardımcımızdan dört tanesinin bayan olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum. Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay ziyarette yaptığı konuşmada; “Osmaniye’ye gelirken keyifle geldik. Burada evimizde gibiyiz. Osmaniye’de çok güzel bir birliktelik ve gönül vermişlik var. Sizlerin ifade ettiği üzere kadınlara yönelik yaptığınız çalışmalar bizleri oldukça memnun etti.

Ayrıca altı belediye başkan yardımcılarının dört tanesinin kadın olması bizi çok memnun etti. Ülke genelinde örneği az olan bir durum. Sizlere misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Kara, Taşlıçay’a günün anısına hediye sundu.       
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar