16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4737
EURO34.5742
ALTIN2476.7

Tarımsal Danışmanlık Şirketi Kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarımsal Danışmanlık Şirketi Kuruldu
Abone ol
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca verilen “Tarımsal danışmanlık Şirketi”nin yetki belgesi İl Müdürü İbrahim Sağlam tarafından verildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca verilen “Tarımsal danışmanlık Şirketi”nin yetki belgesi İl Müdürü İbrahim Sağlam tarafından verildi.

Osmaniye’de kurulan "Dokuzlar Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketine" verilen Tarımsal Danışmanlık Yetki Belgesi İl Müdürü  İbrahim Sağlam tarafından Şirket Yöneticisi Ali Uğur Dokuzlar'a teslim edildi.

Osmaniye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam; "5488 Sayılı Tarım Kanunu esas alınarak çıkartılan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik ile tarımsal işletme sahiplerinin bilgi, teknik ve yöntemler konusundaki ihtiyaçlarının zamanında ve yeterli düzeyde karşılanması hedeflenmiştir.

İlgili Yönetmelik çerçevesinde Dokuzlar Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi tarımsal danışmanlık hizmeti verebilmek için Müdürlüğümüze yaptığı müracaatının değerlendirilmesi neticesinde Bakanlığımızca "Tarımsal Danışmanlık Yetki Belgesi" verilmesi uygun görülmüştür.

Tarım danışmanı çalıştırmak suretiyle Osmaniyeli genç mühendislere istihdam oluşturan, aynı zamanda hizmet sözleşmesi imzaladığı çiftçilere vereceği tarımsal danışmanlık ile ilimiz çiftçilerinin bilgilerinin ve teknik ihtiyaçlarının karşılanmasına hizmet verecek olan şirket sahibi ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim. Osmaniye Tarımına ve tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Şirket Yöneticisi Ali Uğur Dokuzlar ise, "Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yaptığımız başvurunun olumlu sonuçlanması ile şirketimiz adına tarımsal danışmanlık yetki belgesini aldık.

Tarımsal Danışmanlık Şirketi olarak Osmaniyeli çiftçilerimize teknik destek vermek amacıyla, tarım danışmanlığı hizmetine başlamış bulunmaktayız. Bu yetki belgesi ile birlikte şirketimiz istihdam ettiği tarım danışmanları ile ilimiz çiftçilerine tarımsal danışmanlık hizmeti verecektir.

Şirket binamız Toprakkale İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Belediye Caddesi No:25 adresinde bulunmaktadır."dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar