19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6006
EURO34.8371
ALTIN2495.4

‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışması başvuruları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışması başvuruları başladı
Abone ol
OSMANİYE Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması için başvuruların başladığını bildirdi.
OSMANİYE Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması için başvuruların başladığını bildirdi.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın, Denizbank sponsorluğunda düzenlediği Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışmasının 2009'dan bu yana düzenlenmekte olduğunu hatırlatan Sağlam, bu yıl 6’ncı kez düzenlenecek yarışmada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesinin amaçlandığını ifade etti.


Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)'nün önerisi üzerine 2014 yılı Uluslararası Aile Çiftçiliği Yılı olarak ilan edildiğini kaydeden Sağlam, “Açlık ve yoksullukla mücadele, doğal kaynakların korunması ve kırsal kalkınmanın etkin bir parçası olduğu vurgulanan "Aile Çiftçiliği" bu yıl tematik kategori olarak belirlenmiştir.


Herkesin katılımına açık olan yarışma Genel, Çiftçi, Aile Çiftçiliği Teması, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları ve Denizbank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşiyor.


Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecektir. 6. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları yarışma sekretaryasına elden teslim edilecek ya da posta yoluyla gönderilecektir. Yarışmada dereceye giren eserlere toplam 20 Bin TL tutarında Denizbank hediye çeki ile kitap ve DVD setleri armağan edilecektir.” Dedi.


Yarışmaya başvuruların 24 Ekim 2014 tarihinde sona ereceği, sonuçların ise 17 Kasım 2014 tarihinde www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr, www.tarimtv.gov.tr adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulacağı bildirildi. Kazananlara ödüllerinin ise 28 Kasım 2014 tarihinde düzenlenecek bir törenle takdim edileceği kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar