28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

'Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi' açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi' açıldı
Abone ol
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2017 yılında 9'uncusu düzenlenmen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar Osmaniye'de sergilendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2017 yılında 9'uncusu düzenlenmen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenfotoğraflarOsmaniye'de sergilendi.

Park 328 AVM'deki 8'uncu Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi'nin açılışı Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Üç gün süreyle açık kalacak olan sergide 150 eserin bulunduğu belirtildi.



Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, tarımın ve toprağın önemi konusunda duyarlılığın geliştirilmesi, tarımsal gelişmeler ile tarım, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını sağlamak amacıyla düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin 81 ilde düzenlenen sergilerle vatandaşların beğenisine sunulduğunu ifade etti. 

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer gösterilen eserlerle hazırlanan fotoğraf sergisinin halkın beğenisine sunulacağını belirten Müdür Sağlam, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığının, Deniz Bank desteğiyle düzenlediği, Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan 2017 yılı "9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması", "Genel, Çiftçi, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, DenizBank Çalışanları ve Tematik kategori" olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşti.

2017 yılında Tematik kategorinin "Milli Tarım" olarak belirlendiği yarışmaya, 501 kişi 2 bin 326 fotoğraf ile katıldı.

İl Müdürlüğümüzden iki personelimizin fotoğraflarının da sergilemeye layık görüldüğü yarışmada dereceye giren 135 esere, toplam 56 bin TL tutarında DenizBank hediye çeki verildi.

2009 yılından bu yana aralıksız yapılan Tarım ve insan Fotoğraf Yarışmasında, 9 yılda toplam 4 bin 850 katılımcı 21 bin 223 eserle yarışmaya katıldı.

150 eser ödül alırken 1156 eser sergilenerek katalogda yerini aldı." dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar