19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6003
EURO34.8242
ALTIN2496.6

Tahta köprüden, modern köprüye!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tahta köprüden, modern köprüye!
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal, DSİ tarafından Karaçay Islah Projesi kapsamında kısa süre önce yapımı tamamlanarak ulaşıma açılan Dereobası Köprüsünde incelemelerde bulundu.

AK PartiOsmaniyeMilletvekili Dr.Suat Önal, DSİ tarafından Karaçay Islah Projesi kapsamında kısa süre önce yapımı tamamlanarak ulaşıma açılan Dereobası Köprüsünde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Önal, ziyarette yaptığı açıklamada, yıllardır köylünün beklentisi olan köprüyü tamamlamanın mutluluğunun ve gururunun yaşandığını belirtti.

Köprüde araçlar için gidiş geliş güzergâhının olduğunu, yolu yayalarında rahatlıkla kullanabileceğini kaydeden Önal, “Köylülerimizi 35yılı aşkındır özellikle kış aylarından Karaçay Dere yatağındaki suların yükselmesiyle kent merkezine ulaşma noktasında büyük sıkıntılar çekiyorlardı.

Dereobası köyümüze her gelmemizde vatandaşlarımızın en büyük talebi buraya bir köprü yapılmasıydı. Bizlerde, hükümetimize güvenerek köprü sözü vermiştik. Bu gün ülkemize yapılan her hizmette sayın Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın büyük emekleri var. Kentimize çok güzel hizmetler gelmektedir.



Hükümetimizin kentimize yaptığı hizmetlerin kamuoyuyla paylaşılması noktasında eksiğimiz olsa da bu hizmetler hız kesmeden devam etmektedir.

Bu anlamda bizlerde milletvekili olarak elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Önemli olan halkımızın ihtiyaçlarını doğru olarak belirlemektir.

Bilindiği gibi Dere obasında köylülerimiz kış ayları geldiğinde köprü ihtiyaçlarını tahta köprü yaparak gidermeye çalışıyor ve mağduriyet yaşıyorlardı. Geldiğimiz noktada yıllar sonra bu köprüyü köyümüze kazandırmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.
Önal, DSİ’nin Karaçay ıslah çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

Dereobası Köyü Muhtarı Davut Yaşar da, yıllardır özlemle bekledikleri köprünün yapılmasının köylüler arasında sevinçle karşılandığını aktardı.



AK Parti Milletvekili Suat Önal’ın köprünün yapımında büyük emeği ve gayreti olduğunu dile getiren Yaşar, “Köylümüz yıllardır çile çekiyordu.

Çocuklarımızı kendi imkanlarımızla yaptığımız tahta köprüden omzumuzda geçirerek okula götürüyorduk. İşte bu gün, bu geniş köprüye kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu hizmeti bizlere sağlayan başta Milletvekilimiz Suat Önal ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

 Ziyarette, DSİ 6.Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Altun da yer aldı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar