29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Sünnet çocuğuna klasik arabalarla şehir turu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sünnet çocuğuna klasik arabalarla şehir turu
Abone ol
Osmaniye Merkez Yunus Emre Mahallesi'nde sünnet olan 6 yaşındaki Melih Canpolat, klasik otomobillerle şehir turu attı.

Osmaniye Merkez Yunus Emre Mahallesi'nde sünnet olan 6 yaşındaki Melih Canpolat, klasik otomobillerle şehir turu attı.

Kaportacılık mesleğiyle uğraşan baba Mücahit Canpolat, oğlunun sünnet töreni için klasik arabalardan oluşan konvoy düzenledi.

Aralarında bir zamanların en gözde arabalarından olan Anadol, Serçe, Hacı Murat ve Mercedes gibi klasik otomobillerin olduğu muhteşem sünnet töreninde, araçlar balon, tül ve eski ünlü sinema oyuncularının fotoğraflarıyla süslendi.



Sünnet çocuğu Melih Canpolat için, Yunus Emre Mahallesi'ndeki evine konvoy halinde getirilen rengarenk otomobiller, burada davul zurna eşliğinde karşılandı. Klasik arabalardan oluşan sünnet konvoyu küçük çocukların büyük ilgisini çekti.

Baba Mücahit Canpolat, kaportacı olduğu için oğlunun sünnet düğününde düşük model bir klasik araç kullanmayı düşündüğünü, bunu duyan nostaljik araba sahibi diğer arkadaşlarının da böyle bir etkinlik yapmayı planladığını ifade etti.

Klasik araba sahibi bir gruplarının olduğunu dile getiren Canpolat, "Sanayi sitesinde kaportacılık yaparak evimi geçindiriyorum. Yeni araçlardan çok, eski araçları seviyoruz. En büyük isteğimiz eskiyi canlandırmak ve nostaljik arabalara sahip çıkmak.



Nasıl ki bir tarihi kale dikkat çekiyorsa bizim de eski araçlar dikkatimizi çekiyor. Bu yüzden de oğlum Melih'in sünnet düğününde böyle bir etkinlikte bulunduk. Eski araçlara ilgi daha fazla olduğu için yaptığımız organizasyon oldukça ilgi gördü. Bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Nostaljik araçlara önem verilmesi gerektiğine değinen Canpolat, araçların baştan aşağı restore edildiğini tamamen elden geçirildiğini ifade etti. Daha sonra klasik otomobillere bindirilen sünnet çocuğu ile birlikte şehir turu atıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar