20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Stratejik plan izleme ve değerlendirme toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Stratejik plan izleme ve değerlendirme toplantısı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce “Stratejik plan izleme ve değerlendirme toplantısı” yapıldı.
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce  “Stratejik plan izleme ve değerlendirme toplantısı” yapıldı.

Osmaniye Öğretmenevi’nde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından 2015-2019 stratejik planlama ve çalışmaları kapsamında “Stratejik plan izleme ve değerlendirme toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları: Mılla Katık, Basri Doğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Hayrettin Tekdöş, Mehmet Sünbül, Hasan Karkın ve Musa Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve ilgili İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Merkez ilçe okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantı, Stratejik Planlamadan sorumlu şube müdürü Hayrettin Tekdöş’ün açılış konuşmasıyla başladı.

Tekdöş, “2015-2019 Stratejik Planlarımız hazırlanarak tamamlanmıştır. Bu süreçten sonra, planlar İzleme ve değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

ARGE Birimi Stratejik Planlama Koordinatörü Mehmet Korkmaz ise, “İl/ İlçe Milli Eğitimler Performans Programı, Okul ve Kurumlarımız ise Eylem Planı yapmaları gerekmektedir. Ayrıca planlardaki performans göstergelerinin gerçekleşme durumlarının hedeflerle kıyaslanması, sonuçların raporlanması ve paydaşlarla paylaşımı önem arz etmektedir. Bunun için gerekli çalışmaları özveri ile yapacağız” dedi.

ARGE Birimi ASKE Üyesi Müslüm Yıldırım ise; “Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Modeline yönelik ARGE Birimimizce form hazırlanmış olup, bu formların ilgili bölümleri itina ile doldurulup gönderilmelidir” dedi.
 
Ayrıca toplantıda, İlimizdeki  son üç yıllık LYS ve YGS Türkiye geneli sıralaması hakkındaki bilgiyi ARGE Birimi ASKE Üyesi Mehmet Ali Savcı verdi.

Toplantı, katılımcıların sorularına verilen yanıtlarla sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar