29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

STK Temsilcilerinden 3 Şehit İçin Taziye Ziyaretleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
STK Temsilcilerinden 3 Şehit İçin Taziye Ziyaretleri
Abone ol
Osmaniye'deki Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, ilde son dört gün içerisinde 3 şehit verilmesi nedeniyle Garnizon, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretlerinde bulundular.
Osmaniye'deki Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, ilde son dört gün içerisinde 3 şehit verilmesi nedeniyle Garnizon, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretlerinde bulundular.

20 STK Temsilcisi ilk olarak İl Emniyet Müdürü Nuretin Gökduman'ı ardından İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ve sonrasında Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak'ı makamlarında ziyaret ederek taziyelerini iletip başsağlığında bulundular.

Sivil toplum kuruluşları adına basın açıklaması yapan Arpacı Ali Güzel Ahlakı ve Milli Değerleri Koruma ve Yaşatma Derneği (AGAMDER) Av. Selehattin Arpacı, Türkiye'de son günlerde meydana gelen hain terör örgütü saldırılarında şehit düşen güvenlik görevlilerini rahmet, minnet ve şükranla andıklarını belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Polis Teşkilatımıza ve Jandarmamıza baş sağlığı diliyoruz.

Şu iyi bilinmelidir ki Osmaniye'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri olarak her zaman askerimizin ve polisimizin yanındayız ve dualarımız hep onlarla beraberdir.

Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hain terör örgütleri ve terör maşasını tutan hain eller tür silahlı kuvvetlerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz tarafından mutlaka kırılacak ve emellerine ulaşmayacaklardır.

Yüzlerce yıl Anadolu coğrafyasında Türk vatanında kardeşçe yaşayanlar Türk milletinin şefkatinden ve merhametinden beslenip sahiplerinin kışkırtması ile silaha sarılarak kahraman Mehmetçiği sırtından, çocuklarının gözü önünde yâda uykuda şehit edenleri unutmayız ki zulümle abad olan ahiri berkad olur. Yüzlerce yıl kendi vatandaşı olan azınlıkları ve başka milletlerin mensuplarını ayırt etmeyen bu necip millet merhametlidir, şefkatlidir ancak vatanına göz dikenin gözünü her zaman çıkarmış zalimlerin cezasını vermiştir. Son bir hafta içinde Osmaniye'mize 3 vatan evladı şehit olarak dönmüştür.

Tek görevleri Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 77 milyon vatandaşın can, mal ve namus güvenliğini sağlamak olan bu kahramanlar haince şehit edilmiştir. Bu coğrafya bu güzel ülke bu güzel tür vatanı ne Suriye'dir ne Irak'tır nede yemendir bu topraklar Türk milletinin kadim vatanıdır bu coğrafyada vatanını bekleyen kahramanlara kurşun sıkılamaz bu toprakların en büyük özelliği üzerinde yaşayanların kardeşçe huzur içinde yaşama ve yaşatma ülküsüdür emperyalist güçlerin de rahatsız olduğu işte bu haslettir. Verdiğimiz şehitlerden dolayı çok öfkeliyiz çok kızgınız ama milletimizi sokaklara davet etmiyoruz.

Milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Ancak olayları da sabırla takip ediyoruz. Kandil'den, Bürüksel'den yönetilenler ve bu merkezlerden talimat alanlar akıllı olun bu vatan hepimizin suç işlemiş olabilirsiniz, hata yapmış olabilirsiniz hatalarınızdan vazgeçip Türk silahlı kuvvetlerine teslim olup analarınızı gözü yaşlı çocuklarınızı yetim bırakmayınız.

Unutmayınız ki; Bu aziz millet savaş meydanlarında esir aldığı düşman komutanlarını bağışlamış bir ecdadın 21. yüzyıldaki temsilcisidir. Ülkemizin her karışında şehit düşen vatan evlatlarımıza, aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar