19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

Star etkinliğe “Star”dan ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Star etkinliğe “Star”dan ziyaret
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından  Belediye kent Müzesi’nde düzenlenen “Şiirini al da gel” programına Star televizyonu ana haber bülteni  sunucusu Nazlı Çelik konuk olarak katıldı.

OsmaniyeOzanlar şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından  Belediye Kent Müzesi’nde düzenlenen “Şiirini al da gel” programına Star televizyonu ana haber bülteni  sunucusuNazlı Çelik konuk olarak katıldı.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından ayda bir olmak üzere Belediye kent Müzesi şor odasındaki “Şiirini al da gel” programı, 16. ayında da dolu dolu geçti.

Programın açış konuşmasını yapan OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar, tüm katılımcılara ve katkıda bulunanlara teşekkür ederek, günün anlam ve önemi açısından Mehmetçik için yazmış olduğunu şiirini yorumladı.



Program süresince Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), Aşık Dursun Yeşiloğlu, Ozan Cumali, Aşık Salih Kanbur ve Ozan Maranlı (İbrahim Karacülle) bağlamaları ile türkülerini seslendirdiler.

Programda; Emel Fettahlıoğlu, Ahmet Demir, Ramazan Eren Ferhat Öksüz, Ali Köşker ve İsmet Develioğlu ise şiirleriyle katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Kent Müzesi’ndeki program devam ederken, Star TV Ana Haber Bülteni sunucusu Nazlı Çelik beraberinde Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ile birlikte sürpriz ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Kent müzesinde ayda bir gerçekleştirdiğimiz ‘Şiirini al da gel’ etkinliğinin bugün 16.’ncısı gerçekleştiriyoruz. Bugünkü programımıza sürpriz bir konuğumuz katıldı. Osmaniye hemşehrimiz, Star Televizyonu Ana Haber bülteni sunucusu Nazlı Çelik hanımı aramızda görmekten mutluluk duyuyor, kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

Çelik ise yaptığı konuşmasında; “Bugün Osmaniye’de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yıllar sonra da olsa babamın memleketine geldim, babamın memleketi benim de memleketimdir. Konukseverliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Ozan ve şairlerimizin bu tür etkinliklerinde başarılar diliyorum”diye konuştu.

Aşık Dursun Yeşiloğlu bağlaması ile Nazlı Çelik için doğaçlama olarak türküsünü okuduğu sırada Çelik ise cep telefonu ile kendisi için söylenilen türküyü kayda aldı.

OŞYAD’ın Şelale dergisi Nazlı Çelik’e hediye edilirken, ziyaretinden dolayı teşekkür edilerek uğurlandı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar