29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Spor salonu ve yüzme havuzda sona gelindi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Spor salonu ve yüzme havuzda sona gelindi
Abone ol
OSMANİYE Valisi Mehmet Oduncu, inşaatları tamamlanmış olan Tam Olimpik Yüzme Havuzu ile Tosyalı Kapalı Spor Salonunun bu ay içerisinde açılmasının planlandığını söyledi.
OSMANİYE Valisi Mehmet Oduncu, inşaatları tamamlanmış olan Tam Olimpik Yüzme Havuzu ile Tosyalı Kapalı Spor Salonunun bu ay içerisinde açılmasının planlandığını söyledi.


İnceleme ve denetlemelerde bulunan Vali Oduncu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den binaların son durumu hakkında bilgi aldı. Vali Oduncu, tesislerin bu ay içinde açılması için çalışmaların hızlandırılması konusunda talimat verdi.


Her iki binanın da inşaatlarının tamamlanmış olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Tam Olimpik Yüzme Havuzunun 650 kişilik seyirci kapasitesine sahip olduğunu söyledi. Havuzda ayrıca çocuk havuzu bulunduğunu da kaydeden Demir, yüzme kurslarının verileceği tesisin abonelik sistemi ile vatandaşlara açık olacağını söyledi. Tosyalı Kapalı Spor Salonunun ise geçici kabulünün yapıldığını belirten Ökkeş Demir, 2 bin 500 seyirci kapasiteli Tosyalı Kapalı Spor Salonunda basketbol, voleybol ve hentbol müsabakalarının yapılabileceğini, salonda ayrıca Fin hamamı ile sauna da bulunduğunu kaydetti.


İncelemeleri sonrasında açıklamada bulunan Vali Oduncu, spor alanlarının gençlerin ve çocukların eğitimlerinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimleri bizim için çok önemli. Onların, okulda aldıkları eğitimin yanı sıra fiziksel olarak gelişimleri ve sağlıklı büyümeleri açısından spor yapmalarını önemsiyoruz. Bu nedenle okullarımıza spor alanları yapıyoruz. Bunun yanı sıra farklı okullardan ve farklı yaşlardan gençlerimizin ve çocuklarımızın antrenörlerden ders alabilecekleri ve profesyonel sporcular olarak yetişebilecekleri Tosyalı Kapalı Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu gibi tesisler de yapıyoruz” diye konuştu.


Tosyalı Kapalı Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzunun spor müsabakalarına da ev sahipliği yapacağını ifade eden Vali Oduncu, “Bu tesislerin Osmaniye’mizdeki gençlerimizin spor alanındaki başarılarına katkı sağlamasının yanı sıra düzenlenecek müsabakalar sayesinde Osmaniyeli gençlerimiz ile diğer illerden gelen gençlerimizin arasında bir köprü kurulmasına da vesile olacağına inanıyorum. Gençlerimizin yaz tatillerini geçirebilecekleri ve boş vakitleri spor yaparak değerlendirebilecekleri bu tesisleri bu ay içerisinde açmayı planlıyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar