23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5647
EURO34.9151
ALTIN2430.5

Siyasete taze kan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyasete taze kan
Abone ol
Osmaniye’nin genç işadamlarından Mustafa Salık, AK Parti Osmaniye Milletvekili aday adaylığını parti binasında yönetim kuruluna düzenlediği toplantıyla açıkladı.
Osmaniye’nin genç işadamlarından Mustafa Salık, AK Parti Osmaniye Milletvekili aday adaylığını parti binasında yönetim kuruluna düzenlediği toplantıyla açıkladı.

Daha önce AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yapan Mustafa Salık, partisinde yaptığı adaylık açıklamasında, kentte ticaretle uğraşması münasebeti ile çevresinin geniş bir yelpazeye sahip olduğunu, gençliğini ve enerjisini kente hizmet etmek için kullanacağını söyledi.

AK Parti felsefesini özümsemiş, kurucu başkanının izinde, güçlü bir ekibin etrafında kenetlenmiş, önemli konulara imza atmak için yola çıktığını ifade eden AK Parti Osmaniye Milletvekili aday adayı Mustafa Salık, “Bende bu seçimlerde, yeni Türkiye yolunda AK Parti’nin tüm değerini özümsemiş ve davamızın temel esaslarını hayat boyu değişmez prensipler olarak benimsemiş bir kişi olarak, gerek Osmaniye gerekse tüm ülkemize hizmet adına göreve talip oldum. Osmaniye’de doğdum, büyüdüm ve yaşıyorum. Doğal olarak ta buranın tüm sorunlarını biliyorum” dedi.

OSMANİYE HİZMET BEKLİYOR
Osmaniye’de yapılacak çok hizmet olduğunu, kentin hizmet beklediğini de dile getiren Salık, “Arkadaşlarımız bugüne kadar ellerinden geleni yaptılar. Ancak, iktidarımızın bugüne kadar Osmaniye’ye yaptığı hizmetleri katlayarak devam ettirmek gerekiyor. Partimin bana verdiği her görevi layıkı ile yerine getirmeye çalıştım. Allah’ın rızasını ve insanların gönlünü kazanmaya yönelik bir siyaset anlayışı benimsedim. Bu ilkeli duruşun karşılığını her kesimin verdiği destek ile alıyorum. Bu teşkilatlar içerisinde kendisine vazife verildiğinde, dava sancağını canı bilip en yüksek burçlara doğru göğsünü siper ederek gidecek nice yiğitler, nice kahramanlar olduğuna ben yürekten inanıyorum. O yiğitleri, o kahramanları saygıyla selamlıyorum.

Gün hizmet günüdür. Bizim kişisel hesaplarla, kaprislerle, çekişmelerle, ayrışmalarla zaman kaybederek milletimize hizmet sevdasından geri kalmak gibi bir lüksümüz yoktur. Bizim için millete hizmet etmenin makamı da, mevkisi de yoktur. Biz, bizi seven, önemseyen aynı karşılıkla sevdiğimiz ve önemsediğimiz kardeşlerimizle Rabbim müsaade ettiği sürece daima bir ve beraber olacağız. İnanıyorum ki bir çok başarıya da birlikte imza atacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar