28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3511
EURO35.1428
ALTIN2308.4

Sıcak ve Nem Bunaltıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak ve Nem Bunaltıyor!
Abone ol
Yaz sıcakları son günlerde artış gösterirken, özellikle çocukların ve gençlerin serinlemek amacı ile akarsu ve denizlerdeki hareketlerine dikkat çekildi.

Yaz sıcakları son günlerde artış gösterirken, özellikle çocukların ve gençlerin serinlemek amacı ile akarsu ve denizlerdeki hareketlerine dikkat çekildi.

Sıcak ve nemden bunalan vatandaşlar, parklardaki gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.

Bazı vatandaşların ise ağaç gölgesinde uyuduğu görüldü.

Çok sayıda kişinin yayla ve denize gitmesi nedeniyle kent merkezindeki cadde ve sokaklar boşaldı.

Yaz sıcakları son günlerde artış gösterirken, özellikle çocukların ve gençlerin serinlemek amacı ile  akarsu ve denizlerdeki hareketlerine dikkat çekildi.
 
Okulların tatile girmesiyle birlikte, yayla ve deniz mevsimi de başladı.

Yaz sıcaklarının artması ile birlikte çocuklar serinlemek amacı ile  akarsu, ırmak ve denizlere girmeleri sırasında aileler uyarıldı.

Osmaniye’de dün hava sıcaklığı 35 dereceleri gösterirken, bugün ve yarın da sıcaklıkların etkisini sürdüreceği öğrenildi.

Osmaniye’deki hava sıcaklığı ve nem oranının bugün ve yarın daha da artış göstereceği bildirilirken, insanların belli saatlerde güneş altında kalmamaları uyarısında bulunuldu.

Osmaniye’de özellikle Karaçay vadisindeki akarsu ile Burnaz denizine serinlemek için giden ailelerin çocuklarının boğulma ve yaralanma olaylarına karşı dikkatli olmaları istendi.

Karaçay vadisindeki akarsuyun bu yıl az olması nedeniyle boğulma olayları dışında taşlık ve kayalık olması dikkat çekilerek, yüksekten atlama olaylarında yaralanmaların meydana gelmemesi için çocukların ve ailelerin dikkat etmeleri isteniyor.

Karaçay vadisinde, kayalıklar arasından yüksekten suya atlayan çocukların yaralanma olayları ile karşı karşıya gelebilecekleri anımsatılırken, ailelerin çocuklarını bu konuda uyarmaları isteniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar