20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

SGK’da değerlendirme toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SGK’da değerlendirme toplantısı
Abone ol
Osmaniye Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’nde ülkemizde yaşanan son olaylar kapsamında durum değerlendirilmesi yapmak üzere toplantı yapıldı.
Osmaniye Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’nde ülkemizde yaşanan son olaylar kapsamında durum değerlendirilmesi yapmak üzere toplantı yapıldı.

Osmaniye SGK İl Müdürü Mücahit Çelik kurum personeli ile bir araya gelerek yaptığı toplantıda gündemdeki gelişmelerle ilgili bir konuşma yaptı.

SGK İl Müdürü Çelik yaptığı konuşmada; “Ülkemizde yaşanan menfur saldırılar ve kalkışması geride kalmıştır.

OHAL uygulamasına geçilirken, genel hal ve hareketlerimizin, tutumlarımızın duruş noktasında nerede yer aldığımız konusunda tüm personelimizi  kutluyor, teşekkür ediyorum.

Sosyal Güvenlik Kurumu olarak darbe kalkışmasının olduğu ilk dakikalardan itibaren kurumumuz Türkiye genelindeki bütün çalışanlarıyla tek vücut olarak bu işin karşısında olduğunu ve bu kalkışmayı yapanların hain olduğunu kendi evlatlarına kurşun sıkanların bu vatanın evlatları olamayacağını haykırarak dile getirdik.

Biz de ilk günden itibaren SGK’yı temsilen ve Osmaniye’deki İl Müdürü olarak yakınımızdaki bütün arkadaşlarımızla beraber o saat itibariyle nerede toplanılması gerekiyorsa orada bulunduk.

Ülkemizin o hainlerle beraber Çanakkale ruhunu taşıyan Mehmetçiklere sahip olduğunu ve Türk polisimizin hakikaten kahramanca üzerine düşen görevi yerine getirdiğini görmek bizleri hem gururlandırdı hem duygulandırdı hem de şunu açık ve net ifade etmek gerekirse Çanakkale’yi geçilmez yapan evlatlar hala bu ülkede yaşıyor bu vatana sahip ve bütün ümmetin gözünün kulağının Türkiye’de olduğunu açık ve net gördük.

Onun için her birimiz SGK’da çalışan birisi olmanın ötesinde bu vatanın bu ülkenin vatandaşı olduğumuz için bu ruhu taşıyan birer nefersiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün arkadaşlara tebrik ve takdir ediyorum ve bu vatana karşı her bir ferdinin karşısında olduğunu açık ve net ifade ediyorum.

Son olarak bu menfur saldırıda hayatı kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar