19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6082
EURO34.8032
ALTIN2494.2

SGK Şefler Derneğinden Şehit Yakınlarıyla Program

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SGK Şefler Derneğinden Şehit Yakınlarıyla Program
Abone ol
Sosyal Güvenlik Şefler Derneğinin yaptığı programla SGK’da çalışan şehit ve gazi yakınları bir araya gelerek şehitliği ziyaret ettiler.
Sosyal Güvenlik Şefler Derneğinin yaptığı programla SGK’da çalışan şehit ve gazi yakınları bir araya gelerek şehitliği ziyaret ettiler.

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü münasebetiyle Sosyal Güvenlik Şefler Derneği adına Osmaniye İl Temsilcisi Şükran Akdemir’in organize ettiği programa Sosyal Güvenlik Kurumu şefleri ile beraber SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Cihangir ve kurumda görev yapan Şehit ve Gazi yakınları katıldı. Polisevinde öğle yemeğinde bir araya gelen grup daha Osmaniye Şehitliğini ziyaret ederek  Yasin-i Şerif okuttular. Daha önce okutulan Hatim’in duasının da yapıldığı programda şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı.

Programa katılımlarından dolayı gelen misafirlerine teşekkür eden Sosyal Güvenlik Şefler Derneği Osmaniye İl Temsilcisi Şükran Akdemir, “Bugün kurumumuzda çalışan şehit ve gazi yakınlarımızla bir araya gelip hem sohbet edelim, hem de şehitlerimizi bir kez daha dualarla analım istedik. Sizler şehit ve gazi yakınları olarak her zaman başımızın tacısınız.” dedi.

Programa katılan SGK İl Müdürü Mücahit Çelik ise; “Bugün burada bu ülke için canını, malını hiç esirgemeden, en kıymetli varlığından vazgeçerek bu ülkeyi bizlere vatan yapan şehit ve gazilerimizin yakınlarıyla bir arada olmak benim içir bir gurur, bir şereftir. Böylesi bir programı hazırlayan Şefler Derneği başkanımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri şehit şehit yapan o manayı anlayabilenlerden ve sevdası Türkiye olan kullarından eylesin.” diye konuştu.

Aktif Gazeteciler Cemiyet Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir de yaptığı teşekkür konuşmasında ise “Şehit ve gazi yakını olmak bir şereftir. Çünkü; İnancımız gereği şehitlerimiz peygamber efendimizin komşuları olacak ve bizlere şefaat edecekler. Dün Çanakkale’de şahadet şerbeti içen ecdadımız bizlere bu güzel vatan toprağını miras bıraktı. Bugün ise Doğu ve Güneydoğuda şehit olan güvenlik güçlerimiz ecdadımızın emanetini torunlarına miras bırakmak için şehit oluyorlar. Bu nedenle sizler şehit ve gazi yakınları olarak alnınızda bir şeref madalyası taşıyorsunuz. Bugün burada sizlerin arasında olmaktan onur duydum, gurur duydum.” diyerek Sosyal Güvenlik Şefler Derneği Osmaniye İl Temsilciliği yöneticilerine teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar