28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Sertifikalı Masör Mustafa Adsız yeni yerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sertifikalı Masör Mustafa Adsız yeni yerinde
Abone ol
Osmaniye'de Sertifikalı Masör olarak masaj hizmeti veren Masör Mustafa Adsız, Yeni Çarşı’da Zorkun Taksi karşısındaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Osmaniye'de Sertifikalı Masör olarak masaj hizmeti veren Masör Mustafa Adsız, Yeni Çarşı’da Zorkun Taksi karşısındaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

46 yaşındaki Mustafa Adsız, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme  Genel Müdürlüğü tarafından Osmaniye Mesleki Eğitim Merkezi'nde açılan Masör- Masözlük Kursu’nu bitirerek işin teknik kısımlarını daha iyi öğrendiğini ve Masör Belgesi aldığını söyledi.

Amacının Osmaniye'de masaj kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu belirten Adsız, "Masörlüğü uzun yıllar hobi olarak yapmıştım ve insanlar oldukça memnun kalıyorlardı. Masörlük sertifikasını aldıktan sonra bilinçli ve bilgili yapılan masajlarla insanlarımız rahatlıyor, stres atıyorlar. Seanslarımız 40-45 dakika sürmekte. Bel ve boyun fıtığı olanlar, kireçlenme rahatsızlığı ve fizik tedaviye ihtiyaç duyan vatandaşlar bizlere ulaşarak masaj yaptırmaktalar" dedi.

Osmaniye'de masaj kültürünün çok yaygın olmadığını belirten Mustafa Adsız, "Avrupa ülkelerinde insanlar 80-90 yaşına kadar dinç ve zindeler. Çünkü çok sık aralıklarla masaj yaptırmaktalar. Masaj insanda kan dolaşımını hızlandırır ve hücreleri yeniler. Bizim halkımız ise 40-50 yaşlarında hareket edemez hale gelmekteler. Bu nedenle masaj çok önemlidir. Osmaniye'de de masaj kültürünü yaygınlaştırma çabası içerisindeyim" diye konuştu.

Masör ve masözlerin yaptığı masajlar ile birçok rahatsızlığı giderdiğini ifade eden Adsız, "Bazı rahatsızlığı olanlar doktora gittiklerinde ağrı kesici ve kas gevşetici ilaçlar verilir. Bizler ise insanlara masaj yaparak şifa vermekteyiz. Örneğin bel ve boyun fıtığı rahatsızlığı olanlara 5-10 seans yapılan masajlarla hissedilir derecede düzelmeler sağlanmakta. Ayrıca masajı doğal hazırlanan ve içerisinde bitkisel Zeytin, Kantaron, Menekşe, Lavanta, Karanfil, Susam, Biberiye ve Kekik  yağlarından oluşan özel bir karışımla yapmaktayız. Her şey doğal ve sağlık açısından da hiçbir yan etkisi yoktur" şeklinde konuştu.

Düzenli olarak 15 günde bir masaj yaptıran insanların kolay kolay hasta olmayacağını da belirten Adsız, "Masaj sayesinde vücut her zaman zindedir. Kan dolaşımı her zaman hızlıdır. Bu nedenle masaj yaptıranlar hasta olmazlar" diye konuştu. Önümüzde kış mevsiminin olduğunu hatırlatan Adsız, “İnsanlarımız vücuduna kış bakımını yaptırsınlar ve kışı rahat ve zinde geçirsinler” dedi.

Osmaniye'nin ilk Sertifikalı Masörü olduğunu söyleyen Adsız, Osmaniye Mesleki Eğitim Merkezi'nde açılan Masör- Masözlük kursunda vücut bakımı kozmetikleri, vücut masajı, Anatomi, fizyoloji, klasik masaj teknikleri ve cilt bakım kozmetikleri konularında 192 saat eğitim aldığını da sözlerine ekledi.  

Mustafa Adsız, masaj yaptırmak isteyenlerin kendisine 0538 509 36 68 numaralı telefonlardan ulaşabileceklerini ifade etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar