19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Şehitliklere Ramazan Bayramı ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitliklere Ramazan Bayramı ziyareti
Abone ol
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve protokol mensupları, Ramazan Bayramı öncesi Asri Mezarlıkta bulunan şehit mezarlıklarını ziyaret etti.

Osmaniye ValisiCelalettin Cerrah ve protokol mensupları, Ramazan Bayramı öncesi Asri Mezarlıkta bulunan şehit mezarlıklarını ziyaret etti.

Tören, İmam Hatip Yunus Çetinkaya ve Adem Yıldır ile Müezzin Bilal Akbulut'un Kuran-ı Kerim okuması ile başladı.

İl Müftüsü Ramazan Çortul, hatim duası yaptı. Daha sonra Vali Celalettin Cerrah ve beraberindekiler şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, şehit mezarlarına karanfiller bıraktılar. Mezarların başında bulunan şehit ailelerine baş sağlığı dileklerini ileten Vali Celalettin Cerrah, şehit ailelerinin bayramlarını da kutladı.

TERÖR ÜÇ YAŞINDAKİ ÇOCUĞA KURŞUN SIKACAK KADAR ACIMASIZ!
Vali Cerrah, daha sonra 1993 yılında Bitlis'in Merkez Düzköy Erikli Köyü İlkokulu öğretmenliği görevini yürütürken kendisi gibi öğretmen olan eşi Bayram Tekin ve tek çocuğu olan kızı Betül ile birlikte terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Yasemin Tekin'in mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktı. Kızları ve henüz üç yaşındayken terör kurşunlarına şehit verdikleri torunlarının mezarları başında bekleyen Baba Mehmet ve Anne Hatice Aykan'a başsağlığı dileyen Vali Cerrah, "Terör işte böyle 3 yaşındaki çocuğa kurşun sıkacak kadar acımasız. Çocuğumuzun öbür dünyadaki duaları inşallah yeter. Çünkü sabi daha üç yaşında!. Allah gani gani rahmet eylesin hem annesine hem kendisine. Başımız sağ olsun" dedi.

Vali Cerrah şehit yakınlarının 'Osmaniye'den gidiyormuşsunuz, çok üzüldük' diye konuşmalarına karşın ise "Osmaniye'deki görev süremiz bu kadarmış. Her şeyin hayırlısı' diye yanıtladı.

Şehitlik ziyaretinde, Osmaniye Milletvekili MHP'li Hasan Hüseyin Türkoğlu, Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları Ali Çağlar, Yusuf Özdemir, Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve şehit aileleri de bulundu.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar