19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

Şehit yakınları ve Gaziler onuruna yemek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit yakınları ve Gaziler onuruna yemek!
Abone ol
Osmaniye Valiliği tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve aileleri onuruna yemek programı düzenlendi. 

Osmaniye Valiliği tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve aileleri onuruna yemek programı düzenlendi. 

Gala Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Kadir Kara, "15 Temmuz, Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düşen bir gecedir. Türk tarihinde benzeri bir takım ayaklanmalar, kalkışmalar, başkaldırılar olsa da bu denli kendi insanına, kendi vatandaşına, kendi kardeşine silah doğrultacak kadar, onu şehit ve gazi yapacak kadar hiddetle ve şiddetle, aklı ve beyni bir takım yerlere kiralanmış olan kişilerin, bu milletin bir parçası olabileceğine biz hiçbir zaman için inanmamıştık. Nasıl bir duygu ve düşünce ile bu insanlar yetiştirildi ki bu insanlar kimlere hizmet ettiklerini bilmeden veya bilerek 15 Temmuz'u bu ülkeye yaşattılar. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Cenabı Mevla bir daha bu ülkeye İstiklal Marşı yazdırmasın" diye bir duası var. Ben de diyorum ki Cenabı Mevla bir daha bu ülkeye 15 Temmuzları yani içerden gelen ihanetleri yaşatmasın." diye konuştu. 

Daha sonra konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun ise şehitlerimizi rahmetle anarak, gazilerimize şükranlarını sunarak başladığı konuşmasının devamında, "İki yıl önce 15 Temmuz akşamı FETÖ'ye mensup hainlerce birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve bağımsızlığımıza düzenlenen kalleş darbe teşebbüsünü nefretle kınıyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla tarihin en önemli direnişlerinden birini gerçekleştirerek bu topraklarda ayar yapmaya çalışanların ayarlarını gerekirse canlarını feda ederek bozan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu toprak, bu bayrak ve bu vatan uğruna toprağa düşen bütün canlar bizim canımızdır, sizler de o canların bize emaneti olan canlarsınız. Unutmayınız ki biz, bütün bir millet olarak, sizlerin emrinde ve hizmetinizdeyiz." dedi.

Programın devamında Hacı Mustafa Paşalıoğlu Camii İmam Hatibi Ömer Faruk Karataş tarafından şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu. Program İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından şehitlerimiz için okunan dua ile son buldu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar