25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5138
EURO35.0224
ALTIN2432.4

Şehit Yakınları İle Gazilere Çanakkale Gezisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Yakınları İle Gazilere Çanakkale Gezisi
Abone ol
Osmaniye’de şehit yakınları ile Gazilerden oluşan 90 kişilik bir grup, Afyon Kocatepe ile Çanakkale’ye 3 günlük geziye gönderildi.
Osmaniye’de şehit yakınları ile Gazilerden oluşan 90 kişilik bir grup, Afyon Kocatepe ile Çanakkale’ye 3 günlük geziye gönderildi.

Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen proje kapsamında Osmaniye Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğünün koordinesinde, 90 kişilik şehit ailelerimize yönelik olarak Şehit Ailelerine Afyon Kocatepe ve Çanakkale gezisi düzenlendi.

Gezide öncelikle kurtuluş savaşımızın Anadolu’da kazanıldığının ilan edildiği, Mehmetçiğin düşman askeriyle girdiği büyük taarruz sonunda düşman askerinin tamamının yok edildiği, Cumhuriyetimizin temelinin atıldığı Kocatepe zafer bölge ziyaret edildi.

Afyon Kocatepe ziyareti sonrasında deniz savaşlarıyla ve Gelibolu Yarımadası’nda yaşanan kara savaşları ile Türk tarihinin şerefli sayfalarını dolduran,  vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan bir milletin, tarih sayfalarından silinemeyecek destanının yazıldığı Çanakkale Şehitliği ziyaret edildi.

Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, yapılan projeye yönelik olarak, “90 şehit yakınımıza yönelik olarak 3 günlük Afyon Kocatepe ve Çanakkale Şehitliği ziyaret projesini hayata geçirmiş bulunuyoruz.

İl Müdürlüğümüz her zaman vatanımız uğruna hayatlarını göz kırpmadan feda eden şehitlerimizin kutsal emanetlerine sahip çıkacaktır. Biz bugün rahat bir şekilde hayatımızı idame ediyorsak bu şüphesiz onların sayesindedir.

Afyon Kocatepe ve Çanakkale’ye gönderdiğimiz şehit yakınları ile beraber olarak, bir nebze olsun o manevi havayı teneffüs edebildik ise ne mutlu bizlere. Valimizin talimatları doğrultusunda İl Müdürlüğümüz her zaman şehit yakınları ve gazilere yönelik projelerle İlimize katkı sunmaya ve imkânlar dâhilinde gençlerimizi ve şehit yakınları ile gazilerimizi buluşturan programlar yapmaya devam edecektir.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar