29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO35.1187
ALTIN2326.3

Şehit ve Gazi çocuklarına spor malzemesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit ve Gazi çocuklarına spor malzemesi
Abone ol
Osmaniye  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “Geleceğimize Sahip Çıkalım” SODES Projesi kapsamında, şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarına spor malzemeleri Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından verildi.  

Osmaniye  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “Geleceğimize Sahip Çıkalım” SODES Projesi kapsamında, şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarına spor malzemeleri ValiÖmer Faruk Coşkun tarafından verildi.  

Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonunda düzenlenen programda, Vali Coşkun şehitlerimizin ve gazilerimizin çocukları ile tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti.
 
Programın devamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun,  Proje hakkında Vali Coşkun’a bilgi verdi.



İl Müdürü Hamit Coşkun, “Projemiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarına yönelik spor, sanat, psiko-sosyal destek faaliyetleri ile gezi, konferans, tanıtım ve farkındalıkları artırma çalışmaları gibi faaliyetlerden oluşmaktadır.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarına yönelik tarih ve değerler eğitimi, Çanakkale tarih gezisi, Karadeniz doğa gezisi ayrıca ilimizin tarihi değerlerini kapsayan yöresel geziler düzenlenecektir.

Proje kapsamında ayrıca masa tenisi, badminton ve kickboks eğitimleri verilecektir. Spor kurslarımız 26 Ocak 2018 tarihinde başlayacak ve 6 ay devam edecektir.  

Hafta sonları düzenlenecek olan kurslarımıza çocuklarımız servisle gidip geleceklerdir.

Kursiyerlerimiz için gerekli olan spor malzemeleri ve kıyafetleri projemiz kapsamında karşılanacaktır. Spor kursları faaliyetlerinin bitiminden itibaren eğitim ve gezi faaliyetlerimiz gerçekleştirilecektir” dedi.
 
Projenin oldukça güzel bir proje olduğunu ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun, “Spor faaliyetlerinin yanı sıra gezilerin de çocuklarımız için oldukça yararlı olacağını düşünüyorum.

Çocuklarımız, askerlerimizin destan yazdığı Çanakkale’yi ayrıca gezi güzergâhında yer alan Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapmış Konya ve Osmanlı Devleti’ne başkentlik yapmış Bursa gibi önemli tarihi eserlerimizin olduğu illerimizi ziyaret edecekler. Bu anlamda bu geziler tarih bilinci oluşması açısından çok önemli bir fırsat olacaktır.

Karadeniz doğa gezisi de evlatlarımıza ülkemizin çeşitli güzelliklerini görme fırsatı sağlayacak ve bu geziler sayesinde bilgi birikimlerini artıracaklardır.

Tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, projenin hazırlanmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Coşkun, konuşmasının ardından, şehit ve gaziçocuklarına spor malzemesi dağıttı.

Program günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar