18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4939
EURO34.7544
ALTIN2490.2

Şehit ve gazi çocuklarına hediye çeki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit ve gazi çocuklarına hediye çeki!
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehit ve gazi çocuklarına Ramazan Bayramı dolayısıyla hediye çeki verdi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehit ve gazi çocuklarına Ramazan Bayramı dolayısıyla hediye çeki verdi.

Başkan kara'yı, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz ile birlikte Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe'nin kızı Azra Nur Gökçe,  Şehit Piyade Uzman Çavuş Savaş Çiftçi'nin kızı Hilmiye Riva Çiftçi, Şehit Jandarma Er Serkan Başdere'nin oğlu Erdal Serkan Başdere ve dernek başkanı Durmuş Öksüz’ün oğlu Yusuf Kaan Öksüz birlikte ziyaret etti.

Makamda çocukları ağırlayan Başkan Kara, hepsiyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti ve 150 TL değerindeki hediye çeklerini takdim etti.

Ayrıca dağıtılmak üzere Türk silahlı kuvvetleri mensubu yaklaşık 140 ve emniyet mensubu 40 şehit ve gazi  çocuklarının hediye çeklerini Dernek Başkanı Durmuş Öksüz'e takdim etti.  

Kadir Kara konuşmasında, "Bu vatanı bize vatan yapan, vatan uğruna kanlarını toprağa döken ve şahadete yürüyen şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarına ramazan bayramı dolayısıyla bir takdimde bulunmak istiyoruz. Çocuklarımız bu hediye çekleriyle istedikleri yerden ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri onlara sahip çıkabilmek ve bir şeyler yapabilmek adına Osmaniye Belediyesi olarak bu projeyi planladık.

Şehit ve gazilerimizin çocuklarına sahip çıkmak bizim en başta gelen görevimiz. Bu görevimizi yaparken zaman zaman bu tip etkinliklerle onların manevi olarak yanlarında ve onlarla birlikte olduğumuzu yüreğimizin onlarla birlikte çarptığını, şahadete yürüyen ve gazi olan babalarının anısını korumak yaşatmak ve onlara sahip çıktığımızı bilmeleri adına bu organizasyonları yapıyoruz.

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şimdiden şehit ailelerimiz, gazilerimiz, değerli aileleri ve Osmaniyeli hemşerilerimin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum."dedi.

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz'de Başkan kadir Kara'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar