19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6024
EURO34.8185
ALTIN2512.1

Şehit ve Gazi aile ziyaretleri sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit ve Gazi aile ziyaretleri sürüyor
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, herhangi bir sorunlarının olup olmadığını görüşüyor.

Vali Ömer Faruk Coşkunşehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, herhangi bir sorunlarının olup olmadığını görüşüyor.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan’ın ailesini Nohuttepe Köyündeki evlerinde, Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Dağlı’nın ailesini Cevdetiye Beldesindeki evlerinde ve Kore Gazisi Ökkeş Dinç ve ailesini Koçyurdu Köyündeki evlerinde ziyaret etti.



 Ziyarette, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.
 
Şehidit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Dağlı’nın ailesine Cevdetiye Beldesindeki evlerinde gerçekleştirilen ziyarete Cevdetiye Belediye Başkanı İbrahim Gök de katıldı.

Ziyaretleri sırasında Şehitlerin aileleri ve Gazi  ile bir süre görüşen Vali Coşkun, “Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar, hepimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir.

Bu nedenle sık sık şehitlerimizin kıymetli bir emaneti olan ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ediyor; bir sıkıntıları, bir sorunları varsa çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Onlar bizim başımızın tacıdır, gönlümüz ve kapımız onlara her zaman sonuna kadar açıktır. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Gaziler  ve Şehitlerin aileleri, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali Coşkun ve protokol mensuplarına nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar