24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5415
EURO34.8107
ALTIN2426.1

Şehit Süreyya Atalay Caddesi Yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Süreyya Atalay Caddesi Yenileniyor
Abone ol
Osmaniye’nin Rahime Hatun Mahallesi’nde yüksek gerilim hattı boyunca devam eden Şehit Süreyya Altay Caddesi tamamen yenileniyor.
Osmaniye’nin Rahime Hatun Mahallesi’nde yüksek gerilim hattı boyunca devam eden Şehit Süreyya Altay Caddesi tamamen yenileniyor.

Bazı bölümlerinde genişletmelerin yapıldığı caddede ilk olarak kazı ve yol tesviye çalışmaları yapıldı.

Yüksek gerilim hattının taşıyıcıları olan direklerin çevresinde yapılan istimlak çalışmaları ile yol çift taraflı trafiğe açılarak önemli bir sorun giderildi.



Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Kadir Kara, İskender Türkmen Caddesi ile Salı Pazarını birbirine bağlayan bu caddenin özellikle köylerden gelen vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullandığını söyledi.

Şehit Süreyya Atalay Caddesinin ismine yakışır bir hale geleceğini ifade eden Başkan Kara açıklamasında şunları söyledi: “Burada yüksek gerilim direğinin olduğu bölgede bu yolumuz maalesef tek geçiş olarak kullanılıyordu.

Yaptığımız çalışma ile trafik akışını burada rahatlattık.

Caddede çok yoğun bir araç yoğunluğu var. Bizde bu yolumuzun özellikle daha rahat trafik sirkülasyonunun sağlanabilmesi açısından yeniden düzenlenmesi ve tanzimini gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Bu amaçla mevcut asfalt yapısını da düzelteceğiz. Su birikmelerine mani olacağız.

Burada güzel bir çalışmayla inşallah Osmaniye’mizin bu yolunun daha iyi kullanılabilir, trafiğin daha rahat akışının sağlanabildiği bir yol haline getireceğiz.

Ben buradan bu yolumuzun yapılmasında fedakârlıkta bulunan ve bize destek veren saygıdeğer mahalle sakinlerimize ve bizimle birlikte hareket eden değerli muhtarımıza teşekkür ediyorum.”

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmadan dolayı Başkan Kadir Kara’ya ve ekibine teşekkür ettiler.

Yıllardan bu yana bu mevkide sıkıntılar yaşandığını söyleyen vatandaşlar, küçük ama önemli dokunuşlarla çok büyük hizmetler yapıldığını dile getirdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar