25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5712
EURO35.0091
ALTIN2422.6

Şehit P. Uzm. Çavuş Atacan parkı açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit P. Uzm. Çavuş Atacan parkı açıldı
Abone ol
Osmaniye’de Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan Parkı düzenlenen törenle açıldı.
Osmaniye’de  Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Rahime Hatun Mahallesindeki Parkın açılış törenine Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç, Vali Yardımcısı Dr. M.H. Nail Anlar ve Alp Eren Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın ailesi, Gaziler ve yakınları ile Rahime Hatun Mahallesi sakinleri katıldı.



2008 yılında Hakkari Aktütün Bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Bekir Atacan'ın özgeçmişinin okunması ile başlayan tören, şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programın devamında Gazi Nebi Kınık'ın kızı Ayşenur Kınık "Babanın Şehide Seslenişi" isimli şiiri okudu.

Törenin açılış konuşmasını Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz yaptı. Dernek Başkanı Öksüz konuşmasında, Parkın yapımında emeği geçen Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

Törende konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılan  Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan Parkının, Osmaniye Valiliği koordinasyonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından UDEP (Ulaşılabilirlik Engelli Destek Projesi) kapsamında finanse edildiğini kaydederek, "Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan parkı bu proje kapsamında yapılmıştır. Bu parkımızı özellikle engelli vatandaşlarımızın hayata katılımlarını daha iyi sağlamak amacıyla dizayn ettik. Parkımızın yapılmasında öncelikle bize vermiş olduğu destek için Sayın Valimize, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Belediye Başkanı Kara, sözlerinin sonunda Şehit Piayde Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın şahsında tüm şehitlerimizi rahmetle anarak, gazilerimize sağlıklı ve mutlu bir ömür dileklerini sundu.

Belediye Başkanı Kadir Kara'nın konuşmasının ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan parkının açılışı Vali Kerem Al ve şehidin ailesi tarafından yapıldı.

Açılışta İl Müftüsü Ramazan Çortul şehitlerimiz için dua etti. Parkın hayırlı olmasını dileyen Vali Kerem Al, Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın ailesine de başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar