18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4985
EURO34.8355
ALTIN2488.5

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyaret
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve üyeler, Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne ziyarette bulundu.
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve üyeler, Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne ziyarette bulundu.

OGC yönetimi ve üyelerinin ziyaretinde, Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Osmaniye’nin nüfusuna göre en fazla şehit veren il olmasının yanında geçtiğimiz günler içerisinde dört günde 3 şehit verilmesi olayı ziyaret sırasında vurgulanarak, Dernek üyelerinin acıları paylaşıldı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; “Osmaniye’miz nüfus oranı yönünden ülkemizde en fazla şehit veren il olmaktadır. 246’ncı şehidimizi de toprağa verdik.”diye sözlerine başladı.

Başkan Avcı; " Son günlerde üst üste gelen şehitlerimiz bizleri derinden üzmüştür. Osmaniye'miz şehitler diyarı oldu. Türkiye genelinde nüfus oranına göre en çok şehit veren iller arasında birinci sırada yer alıyor. Bildiğiniz gibi 246’ncı şehidimizi geçen hafta son yolculuğuna uğurladık. Anadolu insanı yiğittir, merttir ve bu vatanı, bayrağı, devleti için göğsünü her zaman siper etmiştir.

Osmaniye’de son bir haftada üç şehidimizi defnettik. Gerçekten bu acının tarifi yok. Her şehit haberlerinde, şehitlerimizden bir tanesi neredeyse Osmaniye'den oluyor. Bu da bizleri derinden yaralıyor. Bugün buraya Şehit ve Gaziler Derneğimize başsağlığı ziyaretinde bulunmak için geldik. Şehitlerimizin yakınları bizim namusumuzdur ve bizlere emanettir. Hepsi baş tacımızdır ve onlar bizim için önemlidir. Sonuna kadar biz yaşadıkça, bu ülkede bu bayrak dalgalandıkça önemli kalacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti gerçekten büyük bir devlettir.

Askerlerimiz ve polislerimiz sayesinde burada huzur içerisinde yaşıyoruz. Şehitlerimize bir kez daha minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum, gazilerimize de sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Durmuş Öksüz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Bugün derneğimizde önemli misafirlerimiz var. Gece gündüz demeden Osmaniye'miz için haber peşinde koşan Osmaniye Gazeteciler Cemiyetimiz ve üyelerinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Dernek Başkanı Durmuş Öksüz OGC yönetimi ve üyelerinin ziyareti anısına Başkan Avcı’ya derneğin flamasını, medya mensuplarına ise Osmaniye Şehitler albümü kitabını hediye etti.

Gazeteci Muhammet Yıldırım tarafından Şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından ziyaret sohbet havası içerisinde sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar