20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Şehit Aileleri ve Gaziler derneğine ziyaret!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Aileleri ve Gaziler derneğine ziyaret!
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi’ni ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, TürkiyeHarp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi’ni ziyaret etti.
 
Vali Coşkun ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü münasebetiyle şehitlerimizi bir kez daha andığımızı ifade ederek, “Bu vesile ile derneklerimizi bir kez daha ziyaret etmek, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile görüşmek istedik. Biz şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanındayız.



Onların aileleri bizlere emanettir, kapımız ve gönlümüz onlara her zaman açıktır. Ailelerimizin bir sorunu olduğunda çözmek için çaba gösteririz, çözemeyeceğimiz hususları da ilgili makamlara aktarırız ama sorunların çözümü, taleplerin karşılanması için her zaman tüm gayretimizi gösterdiğimizi bilmenizi isterim. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine de sabırlar diliyorum” dedi.
 
Gazilerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Coşkun, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Hepimiz onlara minnet borçluyuz. Vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.


 
Vali Coşkun, ziyaretleri sırasında Dernek Başkanları ve üyeleri bir süre sohbet etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Kaplan veTürkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Ali Kurt Vali Coşkun’a ziyareti nedeniyle tüm üyeleri adına teşekkür ettiler.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar