23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5817
EURO34.8161
ALTIN2412.9

Şampiyon Boksörden Gazetemize ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyon Boksörden Gazetemize ziyaret
Abone ol
Almanyada profesyonel boks yapan, Bölgemizin yetiştirdiği Boks şampiyonu 33 yaşındaki Hüseyin Cinkara gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Almanyada profesyonel boks yapan, Bölgemizin yetiştirdiği Boks şampiyonu 33 yaşındaki Hüseyin Cinkara gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Boksa 11 yaşında başlayan Hüseyin Cinkara, halen merhum Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam’ın Antrenörü Bülent Basar ile çalışmalarını sürdürüyor.



Almanya’da yaşamını sürdüren, Uluslararası Almanya şampiyonu Hüseyin Cinkara Osmaniye’ye geldiğinde Vali Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret ederek, aldığı başarıları paylaştı.

Vali Coşkun Cinkara’yı kutlayarak başarılarının devamını diledi.



Cinkara, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa  Logoğlu, Ak Parti İl başkanı Hamza Tor,  Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ve amcası Yusuf Cinkara’yı ziyaret ederek spor çalışmaları ile ilgili sohbet edip bilgilendirme yaptı.

Ziyaretler sırasında bölgemiz sporcusu Hüseyin Cinkara’ya başarı dileklerinde bulunuldu.



Daha önceleri 16 kez Rheindland-Pfalz Şampiyonluğu, 2 defa Almanya üçüncülüğü ve bir çok uluslararası turnuvada  şampiyonluklar yaşayan Hüseyin Cinkara beraberinde eşi Zeynep ve amcası Yusuf Cinkara ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz sahibi İlyas Kör ile sohbet etti.

Almanya’daki  boks şampiyonasında 12 maçın 10’unu nakavtla kazanan Cinkara, Avrupa Şampiyonasına hazırlandığını söyledi.

Türkiye’de ilk kez 19 Mayıs’ta  Trabzon’da  dostluk maçına çıkan Cinkara, bu maçla ilgili olarak; “ Tüm maçlarıma iyi hazırlanıyorum, ilk unvan maçımı Türkiye’de kardeş şehir Trabzon’da yapmış olmam benim için önem arz ediyor.  



Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettiğinde Kahramanmaraş’tan aileler getirmiş, onlarla kaynaşmayı sağlamıştı. Bugün  birliğimizi bozmak isteyenler ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar vatanımızı bölemezler, birliğimizi bozamayacaklardır. Bugün Osmaniye’deyim, aldığım şampiyonluklarımı Kahramanmaraş, Andırın ve Osmaniyeli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum ve selamlarımı iletiyorum.”dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi İlyas Kör ile ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Sizin gibi bir şampiyon bizim için gurur vericidir. Sizinle Osmaniye olarak, bölge olarak ve Türkiye olarak gurur duymaktayız ve başarılarınızın devamını dilerken, hazırlanmakta olduğunuz Avrupa Şampiyonluğu’nda da başarılarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu. 






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar