19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.601
EURO34.8135
ALTIN2500.7

Sadir Durmaz Osmaniye’de!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sadir Durmaz Osmaniye’de!
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz bir dizi ziyaret için Osmaniye’ye geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz bir dizi ziyaret için Osmaniye’ye geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ilk olarak Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti. 

Başkanlık binasının girişinde Başkan Kadir Kara ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Durmaz, daha sonra başkanlık makamına geçti.



Belediye Başkanı Başkan Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, değerli başkanımız Sayın Sadir Durmaz beyin şehrimize ve belediyemize ziyaretlerinden dolayı şahsım, belediyemiz ve Osmaniyeli hemşerilerim adına kendilerine şükranlarımı arz ediyor hoş geldiniz diyorum.”dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ise konuşmasında; “Hareketimizin lideri Osmaniye’nin ve Türkiye’nin medarı iftiharı, saygıdeğer Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli bey’in hepinize ayrı ayrı selam ve muhabbetlerini getirdiğimi ifade etmek istiyorum. Osmaniye hareketimizin sembol şehirlerinden birisidir. Osmaniye’mizin hareketimiz için, partimiz için ne anlam ifade ettiğini buradaki herkes en az benim kadar idrak edecek, değerlendirecek, takdir edecektir. Bu münasebetle biz tüm Türkiye’ye olduğu gibi Osmaniye’nin de üzerine titreriz ve her olayla ilgili olarak Osmaniye’yi yakından takip eder ve izleriz. 

Geçtiğimiz günlerde hiçbir şekilde hoş göremeyeceğimiz tasvip edemeyeceğimiz bir hadisenin Osmaniye’de yaşanmış olması son derece üzüntü vericidir. Bu münasebetle hem gelişmeler hakkında bilgi almak hem de Genel Merkezimizin bu konuya yaklaşımını sizlerle paylaşmak ve ne düşündüğümüzü ifade etmek maksadıyla bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyorum.” dedi.

Durmaz konuşmasının devamında; “Öncelikle şunu ifade etmem gerekir ki, başta milletvekilimiz, il başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve belediye başkanımız ve sizlerin hepinizden Allah razı olsun. Son derece büyük bir duyarlılık gösterdiniz bu meselede. Birlik beraberlik içerisinde hak etmediğimiz bu gibi hadiselerin yaşanmaması bakımından gerekli her türlü girişimde bulundunuz. Üzerinize düşeni yerine getirdiniz. Konunun genel merkezimize ve genel başkanımıza intikalinden itibaren genel merkez olarak her boyutuyla araştırılması ve açıklığa kavuşturulması bakımından tüm kamu kurum ve kuruluşların yetkilileriyle temasa geçtik ve onların seri bir şekilde süratle harekete geçilerek önünü arkasını sonuna kadar aydınlatmaları için kendileriyle görüşmeler yaptık. Bu konuda çaba sarf eden ve seri hareket eden sayın Valimize, Emniyetimize ve tüm Güvenlik güçlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Şüphesiz bu olayın sonuna kadar aydınlatılması sağlanacaktır. 

Şunu herkesin bilmesini isteriz ki, siyasetinin özüne öznesine vatan sevgisini millet sevdasını ve Allah korkusunu koyan Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Belediyesinde hiçbir Allah’ın kulu yasa dışı yol ve yöntemlerle hak etmediği bir işi alamaz ya da belediyenin icraatlarını hukukun dışına çıkaramaz. Biz bu düsturla hareket ederiz.  Bizim belediyecilik anlayışımızın özünde Allah korkusu ve millet sevdamız vardır. Biz beytülmal asla tevessül etmeyiz, ettirmeyiz. Kim olursa olsun hukukun içinde kalmaya özen gösteririz. Ama birileri hukukun dışına çıkmaya kalkarlarsa şüphesiz meşru zeminde onlarla her türlü mücadeleyi veririz.  

Buranın Osmaniye olduğunu saygıdeğer Genel Başkanın memleketi olduğunu hiçbir Allah’ın kulunun da unutmaması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Genel merkezimiz başta sayın Genel Başkanımız olmak üzere buradaki dava arkadaşlarımızın hepsine olduğu gibi Belediye Başkanımız Kadir Kara beye de gereken desteği vermiştir, verecektir. Buradan bir kez daha sonuna kadar arkasında olduğumuzu da herkesin bilmesini istiyorum. Bu hareket değerli kardeşimizin şahsında belediyemize, partimize yapılmış bir hareket olarak görülmekte ve değerlendirilmektedir. Biz konuya böyle yaklaşıyoruz. Bunun içinde hükümet nezdinde her türlü girişimde bulunduk bulunmaya da devam edeceğiz.

Bu münasebetle partimizin genel merkezimizin bu konuya ilişkin görüşlerini sizlerle paylaştım. Hepinizi bir kez daha saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Yaşanan olaydan dolayı duyduğumuz üzüntüyü bir kez daha ifade ediyor bunun yaşanmaması için başta milletvekilimiz, teşkilatlarımız ve belediyelerimiz birlik beraberlik içerisinde hareket edip gereken tedbirleri alma noktasındadır. Hiç kimsenin bir zaaf içerisinde olmaması gerekmektedir. Hepinize bir kez daha beklediğiniz bizi burada karşıladığınız misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Emin olunuz ki kim var kim yok arkasında her türlü üzerine sonuna kadar gideceğiz ve belediyemizi de Osmaniye’mizi de üç beş tane ne olduğu belirsiz insana feda ettirmeyeceğiz. Herkes bunu böyle bilsin.”dedi.

KORUMA AMİRİNE HASTANEDE ZİYARET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte geçtiğimiz günlerde menfur bir olay sonucu yaralanan Koruma Amiri Savaş Çapar’ı hastanede ziyaret etti.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Durmaz, Çapar’a moralini yüksek tutmasını ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve tüm camia olarak bu olayın aydınlatılması için ilgili kurumlarla gerekli girişimlerin yapıldığını söyledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Çapar, “başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere herkese gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

MHP BİNASINA ZİYARET

Osmaniye’deki temaslarını sürdüren yerel yönetimlerden sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP il ve merkez ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.  

ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Osmaniye’deki ziyaretlerinde son olarak geçtiğimiz günlerde hain terör örgütü saldırısı sonucu şehit olan Polis memuru Bayram Bozdoğan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.  Şehit babası ile bir müddet sohbet eden Durmaz, aileye sabırlar diledi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın Osmaniye ziyaretlerinde, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez İlçe Başkanı Ali Turgay Akıncı, Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hasan Şahin Ceylan, Belde Belediye Başkanları, Osmaniye Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri  ve çok sayıda partili hazır bulundu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar