20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Saçıkara, Ülkemizi Şahlandıranların Yanında Saf Tuttum.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saçıkara, Ülkemizi Şahlandıranların Yanında Saf Tuttum.
Abone ol
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Akparti Osmaniye Milletvekili aday adayı Ali Saçıkara yaptığı konuşmalar ve öne çıkardığı konularla dikkat çekiyor.
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Akparti Osmaniye Milletvekili aday adayı Ali Saçıkara yaptığı konuşmalar ve öne çıkardığı konularla dikkat çekiyor.

Katıldığı bir toplantıda gündemi değerlendiren Saçıkara, yine önemli açıklamalarda bulundu.

 “Ben bu yola çıkarken kefenimi giyerek çıktım diyerek, tüm dünyada mazlumların hamisi, zalimlerin korkusu haline gelen Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ve ekibinin bu ülkeyi ve bu milleti nasıl şahlandırdığını biliyorum. Yakın tarihimizde bize reva görülen 28 Şubat gibi karanlık dönemlerin sonunda ülkeyi ayağa kaldıran Akparti kadrolarıyla beraber olmak, onlara güç vermek, bu mücadeleye destek olmak ve milletimizi zilletten kurtaracak bu yolda beraber yürümek üzere aday adayı oldum” diye konuştu.

Eğer devlet zarar görürse her şey tarumar olur.

Devlete karşı mücadele eden karanlık güçlerin tarih boyunca hep var olduğundan bahseden Akparti Osmaniye Milletvekili aday adayı Ali Saçıkara, “Şimdide her geçen gün ihanetleri ve planları deşifre olan bir paralel yapı var ortada, Devletin içinde illegal bir yapılanmayı kabul etmek mümkün değildir. Eğer devlet olgusu zarar görürse her şey tarumar olur. Biz kimden ve nereden gelirse gelsin bu tehditlere karşı mücadelemizi sürdürdük ve sürdüreceğiz. Akparti döneminde ülkemizin pek çok yönden yakaladığı ivmeyi, insanlarımızın kazandığı özgürlük, refah ve hayat standardını kaybetmemek adına üzerimize düşeni yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Biliyorum ki; memleket ve millet hizmet bekler.

Aynı zamanda Memleket ve Millet hizmet bekler, bu beklentileri biliyorum ve yerine getirmek için yola çıktım diyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Saçıkara, öncelikli hedeflerini şöyle sıraladı: “Osmaniye ve Kadirli Organize Sanayinin genişletilmesi. Osmaniye’ye Lojistik Köy kurulması ve Nakliye Merkezi yapılması. Osmaniye Fıstığının  prim kapsamına ve kayıt altına alınarak, sanayi ürününe dönüştürülmesi. Yeni yayla alanlarının açılması maksadıyla altyapıları yapılmış çadır kamp alanlarının oluşturulması ve mevcut yayla sorunlarının çözülmesi. Būyūk bir enerji havzası olan bölgemizdeki işlevselliği geliştirmeye vesile olacak İskenderun Körfez merkezli Osmaniye, İskenderun, Yumurtalık hattına hafif raylı ulaşım sisteminin yapılması. Havaalanının bir an önce yapılması,üniversitenin geliştirilmesine yönelik projeler. Bunları ve daha fazlasını yapabilmek için adayım. Biliyorum ki; memleket ve millet hizmet bekler.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar