25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5353
EURO34.9792
ALTIN2432.2

Saçıkara; Teşkilata Rağmen Siyaset Yapılmaz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saçıkara; Teşkilata Rağmen Siyaset Yapılmaz
Abone ol
Geçtiğimiz gün yemekli bir toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Saçıkara neden aday adayı olduğunu ve Osmaniye ile ilgili hedeflerini anlattı.
Geçtiğimiz gün yemekli bir toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Saçıkara neden aday adayı olduğunu ve Osmaniye ile ilgili hedeflerini anlattı.

7 Haziran 2015 te yapılacak olan seçimin sadece Türkiye’yi değil başta bölge ve İslam dünyası olmak üzere tüm dünyayı ilgilendirdiğine inandığını bu nedenle AKParti saflarında yer aldığını anlattı.

Sohbet ortamında kalabalık bir medya grubu ile gündemdeki konuları değerlendiren Osmaniye Ak Parti milletvekili aday adayı Ali Saçıkara Teşkilat olmadan, teşkilata rağmen siyaset yapılamayacağını, siyasette başarıya ulaşabilmek için teşkilatın desteğini almanın şart olduğunu söyledi.

Hedefinin temayülde, kamuoyunda ve adaylık listesinde birincilik olduğunu ifade eden Saçıkara, “vatan, millet ve şahsım açısından kim hayırlıysa milletvekilliğini rabbim ona nasip etsin” dedi.

Osmaniye’nin gelişimi ve değişimi için birçok alanda öncülük yaptığını ve elini taşın altına koyduğunu dile getiren Osmaniye AK Parti milletvekili aday adayı Ali Saçıkara şunları söyledi; “Şehrimiz için hayati önem taşıyan projelerde hep biz vardık basın mensubu arkadaşlarımın bir çoğu bunlara şahittir. Mesela Zorkun yolunun yapılmasında, Osmaniye’nin il olmasında, Organize sanayinin yer tespiti ve gelişmesinde, Kalkınmada öncelikli yöre statüsüne kavuşulmasında ve daha pek çok konuda emek verdik, çözüm üretmeye çalıştık.”

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı olarak iş adamlarının sıkıntılarını çok iyi bildiğini ve milletvekili olması halinde bu sorunların çözümüne önem vereceğini ifade eden Saçıkara; Basının önemine de değinerek, “Biz çalışmalarımızı hep basınla yaptık, sizler önemli bir görev yapıyorsunuz, basın olmadan çalışmaların başarıya ulaşması çok zordur” diyerek basın mensuplarına teşekkür etti.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar