25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4852
EURO34.9493
ALTIN2436.0

Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin tanıtımı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin tanıtımı yapıldı
Abone ol
TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından hazırlanan ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin tanıtımı yapıldı.
TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından hazırlanan ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin tanıtımı yapıldı.


Cebelibereket Kültür Merkezi’ndeki programda, projeye katıda bulunanlara plaketleri verildi.


TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, film eşliğinde dört ayrı bölümde yapılan tanıtım gecesinde, projenin teknik heyetine, katkıda bulunan sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcilerine, projeler hakkında fikri olan, öneride bulunan kişilere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.


PROJELER HAYATA GEÇİRİLMELİ
2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi hakkında bilgi veren Başkan Özkardeş, “Bu proje TÜMSİAD’ın değil, Osmaniye’nin projesidir. 150’nin üzerinde kişiyi dinleyerek onların ortaya koyduğu düşünce ve hayalleri projelendirdik. Alanında uzaman kişilerden oluşan komisyonlar kurduk. Mimar, mühendis ve akademisyenlerden destek aldık. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden bir hocamız bu projenin kitabını hazırladı.


İstanbul’dan profesyonel bir ajansa da projenin filmini hazırlattık. Osmaniye’nin gelecek vizyonu olan 2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi açıklandığı gibi kalmamalı. Bir plan dahilinde yatırım önceliklerine göre kurumlar, kuruluşlar ve sivil toplum el ele vererek bunlar bir bir hayata geçirilmeli. Biz TÜMSİAD olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız” dedi.


HAYALLERİN GERÇEKLEŞMESİ UYKUDAN UYANMAMIZA BAĞLI
Osmaniye Belediye Başkan Vekili İnşaat Mühendisi Oğuzhan Saçıkara ise “Bu gece gördüğümüz rüyanın hayal olmadığını ve hayata geçirilebilir olduğunu düşünüyorum. Bize bu rüyayı gösteren ve hayal gücümüzü arttıran TÜMSİAD Başkan ve Yöneticilerine belediyemiz adına teşekkür ediyorum. Bu güzel hayallerin gerçekleşmesi uykudan uyanmamıza bağlıdır.


Osmaniyeliler olarak 2023’te Mutlu Şehir Osmaniye için bu gecenin bir milat olmasını temenni ediyorum. Büyük bir dayanışma içerisinde birbirinden güzel bu projelerin hayata geçirilmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. 2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’ne katkıda bulunanlara ve katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.


AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Emir Hasan Arslantaş da, plaket töreninde yaptığı kısa konuşmada, rüyamızda gördüğümüz bu projelerin hepsinin gerçekleşebilirliği söz konusu. Yeter ki tüm Osmaniye birlik ve beraberlik içerisinde bulunalım” dedi.   


TÜMSİAD Basın Komisyonu Başkanı ve Radyo 80’in Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu ve Esra Yiğit’in yaptığı sunumda 12 ana başlıkta toplanan toplam 142 proje tek tek sayılarak davetlilerin beğenisine sunuldu. 2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin filmini izleyen davetliler heyecanlanarak projeleri coşkuyla alkışladılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar