18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5373
EURO34.7954
ALTIN2490.5

Ruhi Ersoy, Tüm Osmaniye’nin Adayı Olmak İstiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ruhi Ersoy, Tüm Osmaniye’nin Adayı Olmak İstiyor
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Aday Adayı ve MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, sadece merkezde değil ilçelerde de büyük sevgi ile karşılanıyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Aday Adayı ve MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, sadece merkezde değil ilçelerde de büyük sevgi ile karşılanıyor.

Geçtiğimiz hafta Osmaniye’nin ilçelerini dolaşan Ruhi Ersoy, siyasi ve kültürel birikimi ile artık sadece merkez ilçenin değil Osmaniye’nin tamamının milletvekili adayı olmak istediğini ortaya koyuyor.

2011 seçimlerinde aday adaylığı sürecinden bu tarafa aktif mücadelesinden kopmayan MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ruhi Ersoy, gittiği her yerde 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekiyor. Yaklaşan seçimler öncesi Osmaniye’deki tüm teşkilatların, ülkücü kardeşlerinin çok dinamik bir yapıda olduğunu dile getiren Ersoy, “Bu gösteriyor ki bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu teşkilatımızın tüm kadroları tarafından çok iyi bir şekilde anlaşılmış. Bu hareketlilik, bu anlayış, bu özveri partimizi Allah’ın izni ile mutlaka başarıya taşıyacaktır.” dedi.



BU SEÇİM YÜREKLERE DÜŞEN VATAN AŞKININ SEÇİMİDİR
Bu seçimin şahısların değil, yüreklere düşen vatan aşkının seçimi olacaktır diyen MHP Aday Adayı Ruhi Ersoy, şunları söyledi: “Toprağa düşen cemre sıcaklığında yüreklerimize düşen vatan aşkıyla 7 Haziran 2015 seçimine kadar gece gündüz mücadele edeceğiz. Bu seçim şahısların değil Ülkemizin geleceğinin seçimidir. Osmaniye merkez ve ilçelerimizde teşkilatımızın değerli mensupları ve sağduyulu STK’larla beş gün boyunca çok anlamlı buluşmalar yaptık. Bu süreçte samimiyetini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma ve aziz hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onların şahsında Türk Milletine layık bir duruşla yolumuza devam etme azim ve gayretimiz can bedenden çıkana kadar Allah’ın izniyle devam edecektir.”








  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar