20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ruhi Ersoy; “Beklentimiz 7 Haziran seçimlerinden daha yüksek sonuçlar almaktır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ruhi Ersoy; “Beklentimiz 7 Haziran seçimlerinden daha yüksek sonuçlar almaktır”
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ruhi Ersoy, Seçmen İletişim Merkezi’nde 1 Kasım seçimleri öncesi Osmaniye ve Türkiye gündemini değerlendirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ruhi Ersoy, Seçmen İletişim Merkezi’nde  1 Kasım seçimleri öncesi Osmaniye ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

MHP Osmaniye Seçmen İletişim Merkezi’nde  düzenlenen basın toplantısının açış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi, basın mensuplara ve partililere katılımlarından dolayı teşekkür etti.



MHP İl Başkanı Fahri kuyulu ise yaptığı kısa konuşmasında; 7 Haziran seçimleri sonrasında Cumhurbaşkanı’nın ilgili maddeyi çalıştırması ile ülkeyi erken seçime götürme kararı alması ile  1 kasım’da yapılacak olan seçimlere MHP’nin hazır olduğunu söyledi.

Kuyulu, basın mensuplarının partilerine duyarlılığına ve seçmen iletişim merkezine gelenlere teşekkür etti.

Milletvekili Ruhi Ersoy ise yaptığı konuşmasında; “Yaşadığımız bir anı yeniden yaşıyoruz. Seçim kararı almış bir iradenin, benden sonrası tufan anlayışı ile hareket edenlere, seçimin tekrar yapılması şer gibi görünse de hayra yormaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birikiminin şerre müsaade etmeyeceği ortaya çıkmıştır. Vatandaşların teveccühü ile her geçen gün Bahçeli’nin ilkeli duruşu zaman içerisinde daha net ortaya çıkmaktadır. Beklentimiz 7 Haziran seçimlerinden daha çok ve yüksek sonuçlar almaktır.

Türkiye geneli ve Osmaniye’de kapı kapı dolaşarak, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadan çalışıyoruz. MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye her geçen gün teveccühler artmaktadır. Bugünkü Türk milletinin dar boğazdan çıkışının mimarı Devlet Bahçeli’dir.

1 Kasım’da sandıktan çıkacak sonuç, Osmaniye’den çıkacak sonuç Türk milletinin uzlaşmaya dahil bir iradesi olacaktır. Bahçeli’nin memleketinde, hemşehrimiz ve Genel Başkanımız listesinde yer almaktan, bu tarihi sorumluluğu iliklerime kadar hisseden bir kardeşinizim.

Basiretsiz politikacıların yöneticilerine dur demek, bir kişinin iradesiyle ülkenin yönetilemeyeceği bilinmelidir. Bu iradenin adı MHP’dir, o anahtarı elinde tutan da Devlet Bahçeli’dir, onunla aranızda bir aracı olmak benim için bir gururdur.”dedi.

BAHÇELİ CUMA GÜNÜ OSMANİYE’DE
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Osmaniye ziyareti hakkında da bilgi veren Ersoy; “Genel Başkanımız, hemşehrimiz Devlet Bahçeli Cuma günü öğleden sonra Osmaniye’de olacak. Önce Seçmen  İletişim merkezi’nin ziyaret edecek, burada hemşehrileriyle buluşacak.

Genel başkanımız daha sonra parti teşkilatımızla birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek Türkiye gündemi ile ilgili bilgilendirme yapacak”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar