20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Resim kursiyerlerinden ‘Anneler günü’ sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Resim kursiyerlerinden ‘Anneler günü’ sergisi
Abone ol
OSMANİYE Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan Ebru Sanatı ve Resim Kursu öğrencileri, Anneler günü sergisi açtı.
OSMANİYE Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan Ebru Sanatı ve Resim Kursu öğrencileri, Anneler günü sergisi açtı.


Yaklaşık sekiz aydır devam eden kursu başarıyla bitiren 26 kursiyere, Kent Müzesi bahçesinden düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı. 


Kursun en küçük üyesi 5 yaşındaki Dilem İçem’e sertifikasını Belediye Başkanı Kadir Kara verdi. Başkan Kara, küçük kızı kucağına alarak tebrik etti.


Osmaniye Belediyesi olarak düzenlenen resim sergisine, özellikle siyasi partilerin kadın kolları başkan ve üyelerinin katılıyor olması ayrıca Osmaniye’de faaliyet gösteren kadın girişimci derneklerin temsilcilerinin katılıyor olmasının mutluluğun bir simgesi olduğunu belirten Kara, “Bu etkinliğe katılan siz değerli hanımefendileri ve siz değerli başkanlarımı tüm kalbimle alkışlıyorum.


Anneler günü herhalde bu ülkede en özel en müstesna günlerden bir tanesi. Annelerin ve kadınların hayatımızdaki kutsiyeti çok fazladır. Bunun idraki içerisinde olan bir toplumuz. Gerek devlet geleneklerimizde gerekse devlet yönetimimizde kadınlarımızın çok önemli bir yeri olmuştur.


Maalesef son zamanlarda kadına yönelik şiddetin toplumumuzda arttığını bizim inan temelinde ve milli değerler açısından baktığımızda örtüşmediğini uyuşmadığını görüyoruz. Bu nedenle kadına olan şiddete her daim karşı olduğumuzu ifade etmeyi kendimize bir görev olarak kabul ediyoruz. Bunu önleyebilmenin yolu birlikte hareket edebilmek ve birlikte hareket edebilme yeteneğini geliştirebilmekten geçtiğini ifade etmek istiyorum. Başta kendi annem olmak üzere bütün annelerin anneler gününü tebrik ediyorum ve bu günün kadına olan şiddetin sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.



Konuşmaların ardından Resim İş öğretmeni Filiz Yılmaz katılımcılara yapılan resimler hakkında bilgiler verdi. Program kursiyerlere sertifikalarının dağıtılması ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar