19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5912
EURO34.8307
ALTIN2498.0

Reşat Gürel: “Türkiye’nin Neresinden Denirse Oradan Aday Olmak İstiyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Reşat Gürel: “Türkiye’nin Neresinden Denirse Oradan Aday Olmak İstiyorum”
Abone ol
Osmaniye'nin tanınmış simalarından Eğitimci-Tarihçi Reşat Gürel, sürpriz bir şekilde milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı.
Osmaniye'nin tanınmış simalarından Eğitimci-Tarihçi Reşat Gürel, sürpriz bir şekilde milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinde milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan Reşat Gürel, "Türkiye'nin neresinden hangi sıradan denirse densin, oradan aday gösterilmeye razıyım" diyerek milletvekiliği adaylık başvurusu yaptığını söyledi.

Türkiye’nin çok önemli bir dönemden geçtiğini ifade eden Reşat Gürel, 2. Kuvay-ı Milliye Hareketine kayıtsız kalamayacağını belirterek milletvekillik başvuru formuna seçim bölgesi belirtmeden adaylık başvurusunu yaptı. MHP Milletvekili Aday Adayı Reşat Gürel, neden milletvekili aday adayı olduğunu başvuruda sunduğu dilekçede şu sözlerle ifade etti.

"Aziz şehitlerimiz şu anda yaşıyor olsalardı da benim yerimde olsalardı ne yaparlardı?” diye sormadan yastığa baş koymayan ve “Benim yerimde şu anda Resulullah'ım olsaydı ne yapardı?” diye düşünüp karar vermeye çalışan, Devlet Bahçeli Liderinin yıllardır yaşadığı "Uyku Orucu" nu uygulamaya gayret gösteren Reşat Gürel kardeşiniz; ülkemizin içinde bulunduğu bu elim şartlar altında sürdürülen “2. Kuvay-ı Milliye Hareketi” ne kayıtsız kalamadım.

MHP Genel Merkezine giderek görev istedim. Osmaniye'de doğdum, İstanbul'da yaşıyorum Adana, Yozgat, Kilis, Gaziantep'te görev yaptım. Bu illerin herhangi birinde göreve hazırım. Deseniz ki; “ Bingöl’ü uygun gördük.” Hikmet Tekin kardeşimle helalleşmeye, “ Ağrı” derseniz Doğubeyazıt’ta Mustafa Yardımcı şehidimle yarım kalmış çalışmaları tamamlamaya koşarım. Allah yardımcımız olsun."

MHP Milletvekili Aday Adayı Reşat Gürel, başta Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği olmak üzere Osmaniye’de birçok sosyal ve kültürel çalışmalarda önemli görevler üstlendi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Reşat Gürel şu anda İstanbul’da özel bir okulda Tarih öğretmenliği yapmakta.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar