25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5242
EURO34.9846
ALTIN2433.4

“Referandum tarihi önem taşıyor!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Referandum tarihi önem taşıyor!”
Abone ol
TÜMSİAD, Beşir Derneği ve Semerkant Vakfı yöneticileri Ak Parti’ye ziyaret gerçekleştirdi.
TÜMSİAD, Beşir Derneği ve Semerkant Vakfı yöneticileri Ak Parti’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, Semarkand Vakfı Osmaniye Şube Oğuzhan Baykal ve Beşir Derneği İl Temsilcisi Suat Kara, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Referanduma sayılı günler kala Ak Parti’ye ziyaret gerçekleştiren TÜMSİAD, Semerkand ve Beşir Derneği Şube Başkanları, referandumun Türkiye'nin geleceği açısından tarihi önem taşıdığını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, referandumda “evet” oyu vereceğini açıklayan STK temsilcilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

TÜMSİAD, Semerkand ve Beşir olarak referandum ile ilgili tavrını ilk ortaya koyan sivil toplum kuruluşlarının başında geldiklerini belirten TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş, “Güçlü demokrasi ve büyüyen ekonomi için Evet diyoruz. 16 Nisan referandumu ile Türkiye’de kaoslar ve siyasi krizler dönemi geride kalacak. Halkoylaması iş dünyasını da yakından ilgilendiriyor. Referandumla birlikte üretimimizin devam etmesini ve ihracat yapmayı da çok önemsiyoruz.  Ülkemizi daha iyi yerlere getirebilmek için uğraşmaya, üretmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Türkiye’nin hızlı karar alabilecek yönetimlere ihtiyacı olduğunu ifade eden Özkardeş, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetimde çift başlılık ortadan kalkıyor. Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar arasında geçmişte yaşanan türden siyasi gerilim ve krizler tarihe karışıyor. Daha istikrarlı bir yönetim sistemi geliyor.

Çift başlılıktan kurtulmak, siyasi krizleri geride bırakmak, hızlı karar alan bir hükümet için, güçlü demokrasi, büyüyen ekonomi,  güven ve istikrar için TÜMSİAD olarak EVET diyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Muzaffer Çuhadar ile parti yöneticileri de hazır bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar