29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Portekiz’den OKÜ’ye ziyaret…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Portekiz’den OKÜ’ye ziyaret…
Abone ol
Portekiz, Instituto Politecnico de Tomar Teknik Üniversitesi Erasmus+ Ders verme ve Eğitim alma Hareketliliği için Osmaniye korkut Ata Üniversitesine ziyaret gerçekleştirildi.

Portekiz, Instituto Politecnico de Tomar Teknik Üniversitesi Erasmus+ Ders verme ve Eğitim alma Hareketliliği için Osmaniye Korkut Ata Üniversitesine ziyaret gerçekleştirildi.

Portekiz’in saygın üniversitelerinden biri olan Instituto Politecnico de Tomar Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Valentim Nues ve Erasmus Kurum Koordinatörü Conceiçao Catroga,  08-09 Haziran 2017 tarihinde Erasmus+ Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü ve üniversitemiz Erasmus Ofisini ziyaret etti.

OKÜ Kimya Mühendisliği Bölümüne yapılan ziyarette, ilgili Bölüm Başkanı ve Erasmus Bölüm Koordinatörü Doç. Dr. Feridun Demir tarafından bilgi verilerek; bölüm laboratuvarları, üniversitemiz yerleşke alanı, oyuncak müzesi ve Erasmus Ofisine yerinde ziyaretler gerçekleştirildi.

OKÜ Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Erasmus  Bölüm Koordinatörü Doç. Dr. Feridun Demir ile Prof. Dr. Valentim Nues karşılıklı olarak gelecekte ortak projeler  yapılması konusunda ve staj hareketliliğine önem verilmesi hususunda görüş birliğine vardı.
 
Ziyaretin son günü OKÜ Rektörlük Büyük Salonda Prof. Dr. Valentim Nues ve Conceiçao Catroga tarafından toplantı ve tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Toplantıya OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü, Dış İlişkiler & Erasmus Kurum Koordinatörü Okt. Dr. Serpil Uçar, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr.Feridun Demir, Yrd. Doç. Dr. Hacer İçen, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Fırat Karabulut, Arş. Gör. Osman Cem Altıncı,  Uzm. Funda Özbakır ve Uzm. Gülsüm Şimşek ile birlikte çok sayıda personel ve öğrenci katıldı.

Toplantı esnasında Prof. Dr. Valentim Nues ve Conceiçao Catroga OKÜ’ye yapmış oldukları ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, üniversitenin ve yapılanması konusunda beğenilerini dile getirdiler.
 
Instituto Politecnico de Tomar Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Valentim Nues ve Erasmus Kurum Koordinatörü Conceiçao Catroga’ya Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ve Erasmus  Bölüm Koordinatörü Doç. Dr. Feridun Demir'e teşekkür ederek, katılım sertifikalarını takdim etti.  

Toplantı sonrasında Yabancı Diller Yüksekokulu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Valentim Nues ve Conceiçao Catroga’ya Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve Dış İlişkiler& Erasmus Kurum Koordinatörü Okt. Dr. Serpil Uçar tarafından bilgi verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar