24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.569
EURO34.8558
ALTIN2433.1

Polis memuru kazadan 3 yıl 5 ay sonra vefat etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polis memuru kazadan 3 yıl 5 ay sonra vefat etti
Abone ol
OSMANİYELİ Polis memuru 32 yaşındaki Mustafa Baytak, geçirdiği trafik kazasından 3 yıl 5 ay sonra vefat etti.
OSMANİYELİ Polis memuru 32 yaşındaki Mustafa Baytak, geçirdiği trafik kazasından 3 yıl 5 ay sonra vefat etti.


Uzun süredir tedavi gören Merhum Polis memuru Baytak’ın cenazesi Belediye Asri Mezarlığı’nda ki aile kabristanında gözyaşları arasında toprağa verildi. 


Kaza 5 Mart 2011 yılında Mardin Nusaybin karayolunda meydana geldi.





Şırnak’ta görevli iken Ankara’da ki meslek kursuna katılmak üzere eşi Medine ve 2,5 yaşındaki kızı Aslı’ya birlikte yola çıkan Baytak, mucurlu yolda aracının kontrolden çıkması sonucu karşı şeritten gelen kamyonet ile çarpıştı.


Kazada kızı Aslı’yı kaybeden Baytak’ın kendisi ağır yaralanırken, eşi hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.


Diyarbakır Araştırma Hastanesi’nde 6 ay yoğun bakım servisinde tedavi altında tutulan ve yatağa mahkum kalan Polis Memuru Batak’ın 9’uncu aydan sonra tedavisine Osmaniye’deki evinde devam edildi.


Ara ara Adana Balcalı Hastanesi ve Osmaniye Devlet Hastanesi’nde kontrolleri yapılan Polis memuru Mustafa Baytak, dün gece fenalaşınca yakınları tarafından hastaneye götürüldü.


Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve kısa süre önce malulen emeklilik için işlemleri başlatılan Polis Memuru Baytak’ın cenazesi Yeni Mahalle’deki Yeni Camiinde kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü belediye Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Cenaze törenine Vali Dr. Mehmet Oduncu, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Polis memurları ve çok sayıda aile yakını katıldı.


Mezarlıktaki defin işleminin ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, tabuta sarılı Türk Bayrağı’nı anne Meryem Baytak’a Cenaze töreni sırasında tabutun önünde taşınan Merhum Polis Memuru Mustafa Baytak’ın fotoğrafını da Baba Kemal Baytak’a başsağlığı dileklerini ilettikten sonra teslim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar