28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Pişkin Hırsız: Çalacağım tabi, çalmasam ekmek var mı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pişkin Hırsız: Çalacağım tabi, çalmasam ekmek var mı!
Abone ol
Gaziantep'te bir otonun camını kırarak içerisindeki yüklü miktarda parayı çalıp kaçan şüpheliler Osmaniye polisi tarafından kısa sürede yakalandı.
Gaziantep'te bir otonun camını kırarak içerisindeki yüklü miktarda parayı çalıp kaçan şüpheliler Osmaniye polisi tarafından kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden İ.Y., emniyet çıkışı basın mensuplarının görüntü almasına ve "paraları niye çaldınız" sorusuna kızarak, "Çalacağım tabi, çalmasam ekmek var mı?, adamı illa konuşturacaksınız." diye tepki gösterdi.

Hırsızlık olayı Gaziantep Merkez Zeytinli Mahallesi Hukukçular sitesi önünde saat 11.00 sularında meydana geldi.



Bir tekstil firmasının sahibi olan Mustafa B. (28) özel bir bankadaki hesabından 70 Bin Dolar ve 60 Bin Türk lirasını çekerek 27 FF 680 Plakalı aracına bırakıp ayrıldı.

Bunu fırsat bilen hırsızlar, otonun camını kırıp içerisindeki paraları alarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine şüphelilerin binip kaçtığı 16 JYB 93 ve 34 AG 0036 Plakalı lüks araçların yakalanması için polis geniş çaplı arama başlatıldı.

Ayrıca çevre il ve ilçe Emniyet Müdürlüklerine de konuyla ilgili bilgi verildi.

İhbar üzerine Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Tarsus Adana Gaziantep (TAG) otoyolu üzerinde uyulama noktası oluşturarak şüpheli araçlar üzerinde çalışma başlattı.

Bu sırada polis noktasını görerek dönen her iki araçta otoyol üzerinden ters yöne girerek kaçmaya çalışırken, yapılan kovalama sonucu kısa sürede yakalandı.

Ele geçirilen her iki araç ve içerisindeki paralar ile gözaltına alınan araçlardaki şüpheliler M.G., İ.Y., A.M., B.K., ve S.Y. Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Parmak izi testi ve sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin kesin kimlik tespitlerinin ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar