25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5986
EURO35.0574
ALTIN2429.0

Piknik alanında neler oluyor!?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Piknik alanında neler oluyor!?
Abone ol

Osmaniye BelediyesiKaraçaypiknik ve mesire alanında, sel baskını nedeniyle kumlar  altında kalarak hasar gören masa ve oturma yerleri tamamen temizlendi.

Gazetemizde 30 Nisan 2015 tarihinde; “Kum yığınları altındaki oturaklar ne zaman temizlenecek?” başlıklı haberimizin üzerinden yıllar geçmesinin ardından, şimdi de kum altındaki oturma yerlerinin tamamen sökülmüş olduğuna tanık olduk.

Karaçay vadisi üzerindeki ilk haberimizi fotoğrafları ile birlikte yeniden okurlarımızla paylaşıyoruz. Ardından da bugünkü halinin görüntüsünü yayınlıyoruz.

“Osmaniye Belediyesi’ne ait Karaçay Vadisindeki mesire ve piknik alanındaki masa ve oturaklar etkili yağışlardan hasar gördü.  

Osmaniye Belediyesi’ne ait Karaçay Vadisindeki mesire ve piknik alanındaki masa ve oturaklar etkili yağışlardan hasar gördü. 

Etkili yağış ve sel suları nedeniyle kullanılamaz hale gelen ve kum yığını  altında kalan masa ve oturakların piknik alanında çirkin görüntüler oluşturduğunu belirten vatandaşlar, masa ve oturakların toprak altından bir an önce temizlenerek çıkarılmasını bekliyor. 

Osmaniye Belediyesi’ne ait bu alanda özellikle hafta sonları yoğun ilgilin bulunduğunu belirten vatandaşlar, dere yatağında aşırı yağışlar ve sel suları nedeniyle kullanılamaz hale gelen ve kum yığınları altında kalan oturakların yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde acil olarak temizlenerek hizmet vermesi isteniyor. 

Sıcakların artması ile birlikte piknik alanlarına akın eden vatandaşlar, Karaçay vadisindeki Belediye piknik ve mesire alanındaki oturakların ve masaların kullanılamaz hale gelmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, Belediye görevlilerinin en kısa zamanda sorunu çözümlemesini beklediklerini söylediler.”

BUGÜNKÜ DURUMU
Sözkonusu haberimizin üzerinden yıllar geçmesinin ardından, kum yığınları altındaki oturma yerleri ile masaların yeniden düzenlenmesi yerine tamamen ortadan kaldırıldığı görülüyor.

Bu alanda yeni bir yapılanma yapılıp yapılmayacağı bilinmezken, piknik yapmak üzere bu alana giden vatandaşlar, taşlık alanda dinlenmek zorunda kalıyorlar.

Oturma yerleri ile masaların yerlerinden sökülmesi olayına piknikçiler tepki gösterirken, bu konuda yeni bir düzenlemenin yapılmayacağı olayı da merak ediliyor. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar