19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.592
EURO34.8253
ALTIN2508.8

Özel İdare İşhanı Sakinleri Tepkili!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel İdare İşhanı Sakinleri Tepkili!
Abone ol
Osmaniye İl Özel İdaresi işhanı bahçesinin ‘otopark’ olarak kiraya verilmesinin ardından, araç sahipleri sorun yaşamaya başladı.
Osmaniye İl Özel İdaresi işhanı bahçesinin ‘otopark’ olarak kiraya verilmesinin ardından, araç sahipleri sorun yaşamaya başladı.

Osmaniye İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Valilik konutu yanındaki Özel İdare işhanı bahçesini otopark olarak bir yüklenici firmaya kiraya verdi.

Sözleşmesini yaparak kiralayan firma yetkilileri Otopark ücreti olarak 3 Tl alınmasını kararlaştırarak uygulamaya başlattı.

Özel idare binası bahçesinin kiralanmasının ardından buradaki resmi kurum ve esnaf araçları sorun yaşamaya başladı.

AFAD ARACI İÇERİ ALINMADI
Özel İdare işhanında hizmet veren AFAD’ın aracı içeriye alınmayınca görevliler ve AFAD yetkilileri arasında sıkıntı yaşandı. Olay üzerine bina sakinleri Emniyet Karakoluna giderek ifade verdiler.

Hizmet binasının bahçesine girmek isteyen AFAD aracının plakası görevlide bulunmadığı için ücretsiz olarak alınamayacağı bildirildi. Otopark ücreti vermek istemeyen AFAD araç sürücüsü ise bina bahçesine giremedi.

Özel İdare yetkilileri olay yerine gelerek yaşanan olumsuzlukları yatıştırmak istedi.

Özel İdare İşhanı yönetimi ise bina yönetiminden istifa ettiklerini bildiren bir dilekçeyi Özel İdare yetkililerine sundular.

Özel İdare yetkilileri ile bina sakinleri arasında yapılan görüşmelerde, ara ara tartışmalar yaşandığı görüldü.

Otopark işletmecileri, ellerinde sözleşme bulunduğunu belirterek; “Bize belli sayıda araç plakası verildi. Bu plakalardan ücret almıyoruz. Ancak elimizde plakaları yazılı olmayan araçlardan 3 Tl otopark ücreti alıyoruz. Bizim kar amacımız yok, işçinin gündeliği çıksın yeter”diye konuştular.

Özel idare sakinleri ise, işhanı bahçesinin kiraya verilip otopark olarak yapılacak genişlikte olmadığı, burada AFAD ile Sağlık kurumu olmak üzere resmi kuruluşların da bulunduğunu belirterek İl Özel İdaresinin hatalı olduğunu söylediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar