25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

Özel İdare çalışanları moral depoladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel İdare çalışanları moral depoladı
Abone ol
Osmaniye İl Özel İdaresi çalışanları yıl boyu yapılan çalışmaları değerlendirmek, personelin moral ve motivasyonunu artırmak amacı ile bir araya geldi.

Osmaniye İl Özel İdaresi çalışanları yıl boyu yapılan çalışmaları değerlendirmek, personelin moral ve motivasyonunu artırmak amacı ile bir araya geldi.

Osmaniye merkez Cevdetiye beldesindeki İl Özel İdaresi şantiyesinde çalışanlara yönelik olarak yemek programı düzenlendi.

Düzenlenen yemekli buluşmaya Vali Ömer Faruk Coşkun ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, birim müdürleri ile Cevdetiye ve Kadirli şantiyelerine bağlı çalışanlar katılım gösterdi.

Yemek öncesinde bu yılki yapılan çalışmalarla ilgili teknik bilgi veren Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Tohumcu’dan sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat bir konuşma yaptı.

Bolat konuşmasında;  “İlimizin her noktasına hizmet götüren fedakâr çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ellerine, emeklerine ve yüreklerine sağlık.” dedi. 

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice de yaptığı konuşmada, “İlimize hizmet eden başta Genel Sekreter olmak üzere her kademedeki arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi İl Genel Meclisi olarak her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Vali Ömer Faruk Coşkun ise yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresinin karar organı olan Meclis’in sağladığı destekle Özel idaresi Genel Sekreteri başta olmak üzere, sahada yapılan çalışmalardan son derece memnun olduğunu belirtti.

Vali Coşkun, “Bu yıl her alanda  başarılı hizmetler gerçekleştirilmiştir. Başta ulaşım ve içme suyu olmak üzere  insanımızın hayatını kolaylaştırıcı alt yapıya yönelik çalışmaların programlananın üstünde yapılmış olması sevindiricidir.

Gelecek yıl bu hizmetlerin daha fazlasının gerçekleştirileceğine yürekten inanıyorum. İl Özel idaresinin eğitim, sağlık, tarım ve sanayi olmak üzere her alanda başarılı hizmetler yürümekte olduğunu, bunun da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmekten kaynaklandığını görmekteyim. “diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sohbet havası içerisinde geçen yemek programının aynı zamanda çalışanların buluşması ve kaynaşmasına neden olduğu da kaydedildi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar