26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

OTSO’dan Osmaniye’nin Sorunları konulu toplantı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OTSO’dan Osmaniye’nin Sorunları konulu toplantı
Abone ol
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), “Osmaniye’nin sorunları ve Osmaniye için neler yapılabilinir” konulu bir toplantı düzenlendi.
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), “Osmaniye’nin sorunları ve Osmaniye için neler yapılabilinir” konulu bir toplantı düzenlendi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki toplantıya; OTSO Meclis Başkanı Ali Saçıkara,Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Besen,Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Özbay, Orhan Yıldız, Mustafa Coşkun, Emrah Yalçın Ak, İsmail Andırın , Meclis Üyesi Hasan Ersoy, Oda Genel Sekreteri Abdurrahman Türkoğlu katıldı.

OTSO Meclis Başkanı Ali Saçıkara,  toplantıya başlamadan önce Ülke genelindeki genel gidişata dikkat çekerek; "hafta sonu İstanbul'da yaşanan terör olayını lanetliyor,  destekleyenleri lanetliyoruz. Hain saldırı sonucunda  hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz"  dedi.

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen OTSO Meclis Başkanı Ali Saçıkara, Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Dolarlarınızı bozdurun TL'ye çevirin veya altın alın" açıklamasını canı gönülden desteklediklerini belirtti.

Son günlerde dolar ve eurodaki yükselmelerden dolayı vatandaşların ticaret ve alışveriş yapmada tasarrufa gittiğini belirterek, Vatandaşlarımız geçmişteki tasarruflarından daha büyük bir tasarruf yapmadan geçmişte olduğu gibi ticarette alışverişe devam etmelerini istiyoruz dedi.

Banka müdürleri ile görüştüğünü belirten Saçıkara, mevduatlarda ciddi artışlar olduğunu, yani vatandaşın parayı bankaya yatırdığını, ticari hayata para aktarmadığını görüyoruz dedi.Bu memleketin fabrikası, bu memleketin tüccarı, bu memleketin esnafının ayakta kalabilmesi için vatandaşımızın tasarrufunun yanı sıra ticari hayata alışverişe devam etmesi gerekiyor dedi.Bu vatanı memleketini seven herkesin normal düzendeki gibi alışveriş yapmasının gerektiğini belirtti.

Eğer Amerika'ya hizmet etmek istemiyorsanız cebinizden ve tasarrufunuzdan dolarınızı çıkartın diyen Saçıkara, milli değerlerimizle, milli kaynaklarımızla tasarruf yaparsak bu değerde güçte imkanda bizim olur dedi.

Vatandaşlardan alışverişi nakit parayla yapmalarını isteyen Saçıkara, kredi kartıyla alışveriş yapıldığını, esnaflardan kredi kartı ile alışverişler de ciddi kesimler olduğunu belirtti ve nakit alışveriş yapılması tavsiyesinde bulundu.
 
Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özbay'da terör saldırıları sonucu şehitler diyarı haline gelen Osmaniye'nın bundan böyle adının ŞEHİT OSMANİYE olması gerektiğini bu nedenle çalışma başlattıklarını söyledi.

Bu konuda Türk EğitimSen ve Kamu-Sen İl Başkanı Ahmet Kandemir'in çağrısına da tam destek verdiklerini belirten İbrahim Özbay, bu konuyu diğer STK'larla görüşerek Ankara'ya taşıyacağız dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar