25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5791
EURO34.974
ALTIN2422.5

OTSO Başkanlığına Süpriz Aday

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OTSO Başkanlığına Süpriz Aday
Abone ol
Ekonomi düzleminde ülke ve dünya konjonktüründe yavaş yavaş yer bulmaya çalışan şehrimizin en önemli kurumlarından birisi olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için yavaş yavaş adaylar belirlenmeye başlıyor.
 Ekonomi düzleminde ülke ve dünya konjonktüründe yavaş yavaş yer bulmaya çalışan şehrimizin en önemli kurumlarından birisi olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için yavaş yavaş adaylar belirlenmeye başlıyor.

Gazetemize ulaşan bilgilere göre sürpriz bir isim de OTSO başkanlığı için kolları sıvamış görünüyor. Elizinn İç Mimarlık Grup’un kurucusu Faruk Özdemir’in adaylığının öğrenilmesiyle tüm ekonomi çevrelerini bir heyecan dalgası kapladı.

Haber merkezimize ulaşan bilgi sonrasında kendisi ile ilgili bir araştırma yaptığımız Faruk Özdemir’in şehrimizde çok kısa zamanda büyük işler başardığı; hem ekonomik hem de sanatsal faaliyetleri ile şehrin kültürel ve ekonomik yapısını ileri ufuklara taşıyacak deniliyor.

Daha gencecik yaşta gurbete çıkarak önce profesyonel futbol hayatı ardında da Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde iç mimarlık eğitimini tamamlayan Faruk Özdemir Osmaniye’ye gelir gelmez de Elizinn İç Mimarlık’ı kurarak uzun soluklu maratonuna başlar. 3 yıl gibi kısa bir sürede 18.000 metrekare inşaat üretimi yaparken bir yandan da tamamı Osmaniye’de çekilen Aksak isimli uzun metrajlı filmin yapımcılığını üstlenerek Osmaniye’nin sanat, kültür ve tanıtımına katkı sağlıyor. OTSO adaylığına soyunan Faruk Özdemir giriştiği her alanda gösterdiği yüksek başarıyı şehrimizin ticari kalkınma hamlelerinde de göstereceğe benziyor.

BU İSİM BİZİ 2023’E TAŞIR

Konuyla ilgili bilgi aldığımız bazı ticari firma sahipleri; “Faruk Özdemir’in Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na aday olacağını duyduğumuzda beklenilen anın geldiğini farkettik. Şehrimizin Hem ekonomik verileri ile ticarete yön verecek hem de sanat, kültür ve tanıtım anlamında katkı sağlayacak bir OTSO başkanına ihtiyacı olduğunun zaten farkındaydık. Kurulduğu günden bu güne yakından takip ettiğimiz Faruk Özdemir’in bu şehir için yüksek fikirler taşıdığını ve kısa sürede yetkilendirilmesi gerektiğini düşünüyorduk. İnşallah OTSO başkanı olduğunda Osmaniye’yi 2023 yılının hedeflerine layıkıyla taşıyacağını düşünüyoruz. Osmaniye ticaret ve ekonomi dünyası Faruk Özdemir’i heyecanla bekliyor ve destekliyoruz.” Dediler.

İlerleyen günlerde kendisinin de fikrini alacağımız Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkan Adayı Faruk Özdemir’i gazetemiz olarak tebrik ediyor ve şehrimizin ilerlemesi yolunda çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar