23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5979
EURO34.7919
ALTIN2405.8

OŞYAD’tan TEPKİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD’tan TEPKİ!
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim kurulu olağanüstü bir toplantı yaparak, bir kişinin sosyal paylaşım sitesi’ne derneğin “Osmaniye’nin Dünkü çocukları” adını vermesine tepki gösterdi.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim kurulu olağanüstü bir toplantı yaparak, bir kişinin sosyal paylaşım sitesi’ne derneğin “Osmaniye’nin Dünkü çocukları” adını vermesine tepki gösterdi.

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda; “ tanımadığımız bir kişinin, derneğimizin kurmuş olduğu “Osmaniye’nin Dünkü çocukları” ekibi adı ile sosyal paylaşım sitesi açmış olduğunu gördük. Ayrıntılı bilgileri bulunmayan, kimliği belirsiz bir kişinin bizim derneğimizle ilgisi olmadığı gibi, OŞYAD’ın etkinliklerini kullanmayı amaçladığını düşünüyoruz. Bu kişi kim ise, kendi adına sosyal paylaşım sitesi açabilir ve bizim etkinliklerimize destek verebilir.



Ancak, bizim derneğimiz ekibinin adına bir sosyal paylaşım sitesi açma yetkisini kendisinde görme hakkının olmadığını düşünüyoruz. Bu sitenin derneğimizin etkinlikleri ile ilgili, ulusal televizyon kanallarında haber yapılmasının ardından açılmış olduğunu belirledik. Bu olayı kendisine ‘rant’ olarak görmek isteyen kişi hakkında gerekli yasal uyarıları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Osmaniye’nin Dünkü Çocukları adı ile açılacak herhangi bir sosyal paylaşım sitesi sadece OŞYAD’ a ait olduğunun bilinmesini istiyoruz.

Bu kişi; belki kendine göre derneğimizin etkinliklerini tanıtmayı amaçlamış olsa bile, derneğimizle ilgili bir bilgisinin olmamış olması, isim ile ilgili danışma gereği duymamış olması, derneğimizin adına açılmış bir sosyal paylaşım sitesi gibi kendi sitesinde bizlerin etkinliklerini tanıtması olayını etik bulmuyor ve bu kişinin yaptığı davranışı kınıyoruz.

Derneğimizin üyesi bile olsa, derneğimizin bir etkinliğinin adını kullanarak, yönetim kurulundan izinsiz olarak açılan herhangi bir sosyal paylaşım sitesine de aynı şekilde karşı geleceğimizin bilinmesini isteriz. Birilerinin derneğimiz üzerinden “rant elde etmesine” asla izin veremeyeceğimiz gibi, sosyal paylaşım sitesinde “Osmaniye’nin dünkü çocukları” adı ile açılan sayfanın sahibini şiddetle kınıyor, o paylaşım sitesinin OŞYAD ile bir ilişkisinin olmadığını tüm kamuoyuna duyururken, siteyi açan kişinin yanlışını düzeltmesini istiyoruz. Kamuoyuna duyurulur.”
                                                                       
                                                                        Mustafa BARDAK
                                                                         OŞYAD Başkanı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar