25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5986
EURO35.0574
ALTIN2429.0

OŞYAD’tan, Emekçi kadınlara “Ekmek” ikramı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD’tan, Emekçi kadınlara “Ekmek” ikramı
Abone ol
Dünya Emekçi kadınlar günü nedeni ile Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)  üyeleri, çalışan kadınları işyerlerinde ziyaret ederek, ödül olarak ekmek verdiler.

Dünya Emekçi kadınlar günü nedeni ile OsmaniyeOzanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)  üyeleri, çalışan kadınları işyerlerinde ziyaret ederek, ödül olarak ekmek verdiler.

Dünya emekçi Kadınlar günü dünyanın bir çok ülkesi ile birlikte ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Osmaniye’de ise Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)  üyeleri, farkındalık oluşturmak amacı ile çalışan kadınları işyerlerinde ziyaret ederek, poşet içerisinde birer ekmek verdi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, gerçekleştirdikleri etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “ Dernek olarak toplumsal barış, temiz çevre, huzurlu toplum ve benzeri sağlıklı canlı yaşamının sağlanıp sürmesinden yana çalışma yapmaktayız.

Bu amaçla önemli gün ve haftalarda etkinlikler düzenleyerek, insanlarım arasında dostluğu, barışı ve güzel yaşamı pekiştirmekten yana uğraş veriyoruz.

Dünya emekçi kadınlar günü nedeniyle yaptığımız etkinlikte, çalışan kadınları ziyaret edip hediye vermek istedik. Böylesi bir günde özellikle “karanfil” hediye ediliyordu.

Çiçekçilere uğradık, bir karanfilin 3-4 Tl arasında olduğunu öğrendiğimizde, birkaç saatlik hediye yerine farklı hediye almayı uygun gördük. Emekçi kadınlar gününde ‘emeğin ürünü olan ekmek’ düşüncesi ile dernek olarak ziyaretimizde daha ucuz olan ekmek hediye etmeyi uygun gördük.

Osmaniye’de 1 lira 25 kuruş olan bir ekmeğin yasını kadar ekmeği fırında yaptırmak suretiyle 100 adet ekmeği poşetlere koyarak, üzerine de; “Emekçi kadınlar gününüz kutlu, ekmeğiniz afiyet olsun!..” Osmaniye Ozanlar-Şairler-Yazarlar Derneği (OŞYAD)- yazarak, ziyaret ettiğimiz işyerlerindeki kadınlara ekmeklerimizi takdim ettik. Öncelikle Kent merkezindeki fıstık eleme işletmelerinde çalışan kadınları ziyaret ederek günlerini kutlayıp ekmek hediyelerini verdik.

Sonrasında değişik işyerlerinde çalışan kadın işçileri ziyaret ederek günlerini kutlayıp hediyelerini takdim ederek günlerini bu şekilde kutladık”dedi.

OŞYAD DUYARLI BİR DERNEKTİR!

Oşyad Başkanı Mustafa Bardak, dernek olarak önemli gün ve haftalarda duyarlılık göstermesi dolayısı ile kentte farkındalık oluşturmasında yönetim ile üyelerin duyarlı olması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

OŞYAD Başkanı Bardak, “Dünya emekçi kadınlar günü etkinliklerimiz nedeniyle; derneğimizin Genel Sekreteri Hatice Bahar ile birlikte dernek üyelerimiz; Ahmet Demir, Ramazan Eren, Nilüfer Kutluer ve Fatmagül Bahar’a etkinliğimizdeki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar